Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan forklare Pet Neutering til barn

Hvordan forklare Pet Neutering til barn
Hvordan forklare Pet Neutering til barn

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan forklare Pet Neutering til barn

Video: Hvordan forklare Pet Neutering til barn
Video: Studietur om HelseIArbeid Tromsø 2024, April
Anonim

Pet overbefolkning er et stadig voksende problem i USA og i utlandet, særlig ettersom husly og fosterhjem når sin kapasitet eller blir overfylt. Neutering din hund eller katt er et ansvarlig valg, men ikke alltid en lett når du har barn. Mange barn ser dette som en skadelig prosedyre, en som vil skade sin nye valp eller kattunge. Det er ofte vanskelig å forklare for barn at, mens det kan føre til litt ubehag, er det bedre for dyret å være neuterert enn ikke å være.

Image
Image

Tips # 1 - Begynn med å forklare hva neutering er. Det inkluderer å forklare at neutering er en kirurgisk prosedyre der dyrets reproduktive organer fjernes, noe som gjør at dyret ikke er i stand til å ha babyer. Du må kanskje forklare hvilke reproduktive organer som er.

Tips # 2 - Fortell dem hvor viktig prosedyren er for befolkningskontroll. Forklar at det er ca 70.000 valper og kattunger født i USA hver dag, og det er ikke nok boliger for dem alle. Fortell barna hva som skjer med valper og kattunger som ikke er adoptert; det vil si, fortell dem om dyrevern.

Tips # 3 - Forsikre barna om at prosedyren ikke gjør vondt for kjæledyret, fordi kjæledyret er sedert under det, og at det kan bli vanskelig å oppdrive kjæledyret senere. Neutering din hund eller katt begrenser sin aggressive oppførsel, noe som gjør det mindre sannsynlig å komme inn i kamper med andre dyr. Dyr som ikke er nøytret, er mer sannsynlig å bite mennesker og mer sannsynlig å bli rammet av biler fordi de er mer tilbøyelige til å forlate verftet på jakt etter potensielle kompis når de er i varme. I tillegg hindrer katten eller hunden din å hindre at det har kreft i reproduktive system, brystkreft, prostatakreft og dødelige uterusinfeksjoner.

Av Anne Davis

Anbefalt: