Logo no.sciencebiweekly.com

Pet-sikker måte å bli kvitt mus

Innholdsfortegnelse:

Pet-sikker måte å bli kvitt mus
Pet-sikker måte å bli kvitt mus

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pet-sikker måte å bli kvitt mus

Video: Pet-sikker måte å bli kvitt mus
Video: Немецкая овчарка перед родами Случка(вязка) Возможные проблемы Малоплодие Беременность Роды у собак 2024, April
Anonim

Bruk lukkede feller for å kvitte seg med mus, slik at kjæledyrene ikke blir skadet og ikke har tilgang til gnagere. Den riktige plasseringen og agn i fellen din, samt å bruke flere feller i et område, gjør fangstene mer vellykkede.

Tilknyttede Kill Traps

Det er et stort utvalg av lukkede drepfeller, alle med den samme ideen bak dem. Det er agn inne i fellen slik at mus eller rotter kommer inn i fellen. Så snart skadedyret kommer inn, lukkes faltdøren og gnagere kan ikke unnslippe. Fellen kan være en gripende felle som klemmer seg ned på musene og dreper dem eller en snapsfelle som ser ut som en standard musefelle. Noen rottefeller har to metallplater som lukker en elektrisk krets og leverer humane, men dødelige elektriske støt.

Lukkede fellefordeler

Når gnagere er lukket i en felle, kan andre kjæledyr i husstanden ikke nå dem for å spise dem og muligens bli syk av sykdommer på kroppene.

Et kjæledyr kan spise eller bite en forgiftet rotte som inntar rodenticid og kontrakt en sykdom fra rotten eller pådra seg gastrointestinale problemer fra bakterier i de døde dyrene. Vedlagte drepefeller eliminerer denne bekymringen.

Bortskaffelse og desinfisering

Bruk engangshansker når du fjerner døde gnagere fra feller. Plasser gnageren i en plastpose, tett den, sett i en annen plastpose og tett den tett. Sett gnaven i en utvendig søppelbeholder med et tettsittende deksel. Bland 3 ss husholdnings blekemiddel med en gallon vann og dypp fellene i den for å desinfisere dem. Fjern engangshanskene og legg dem i en utvendig søppelkanne. Vask hendene grundig med såpe og vann.

Gnagere Fangst tips

  • Plasser dine vedlagte muskler i områder med høy mus aktivitet registrert av avføring.
  • Bruk flere feller for ett område for å øke sjansene dine for å fange dem.
  • Tøm feller ofte og bruk bare en ertstørrelse av agn i feller. Jordnøtt smør er en god lokke for mus og rotter.
  • Fortsett å sette inn feller til du er sikker på at all aktivitet er opphørt.
  • Vask hendene dine før du setter inn feller for å fjerne noen av kjæledyrets lukt fra hendene. Dyre lukt gir en aversjon mot musfeller, men menneskelige lukt gjør det ikke.

Anbefalt: