Logo no.sciencebiweekly.com

Hvorfor en hund omgir sin egen urin

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor en hund omgir sin egen urin
Hvorfor en hund omgir sin egen urin

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvorfor en hund omgir sin egen urin

Video: Hvorfor en hund omgir sin egen urin
Video: Rens nyrer, lever og lunger. Mod bakterier. Alt snavs kommer ud 2024, April
Anonim

Det kan være forferdelig å se et kjære kjæledyr som oppfører seg på en måte som virker grov eller bisarre. Noen ganger vil en hund drikke sin egen urin, mye til eierens mortification. Dette er ikke et tegn på unormalitet i hunden. Hunder, som de sier, vil spise omtrent alt! Hvis et stykke rotting kjøtt eller gammelt søppel ikke vil avstøte en hund, vil urinen heller ikke. Hvis hunden din viser en interesse i urinen, må du bare lære at dette er forbudt, som du ville om gammelt søppel.

betraktninger

Det er forskjellige teorier om hvorfor nøyaktig hunder drikker sin egen urin. En vanlig teori er at hunden mangler næringsstoffer og prøver å gjøre opp for dem. Selv om dette ikke er bevist, er det verdt å vurdere, spesielt hvis du har en eldre hund hvis vaner du er kjent med. Vitamin kosttilskudd kan hjelpe, og en kontroll med veterinæren.

Misforståelse

Selv om det ikke er veldig sunt for hunden din å drikke urinen, er det heller ikke veldig skadelig. Urin er forskjellig fra avføring fordi den er sterilisert i fordøyelsessystemet. Du trenger ikke å bekymre deg for at hunden blir syk fra å drikke urinen. Du trenger bare å bekymre deg for riktig opplæring.

Forebygging / løsning

Hunden din kan drikke urinen bare fordi det lukter interessant. Dens urin er en nysgjerrighet, som en avis eller et par tøfler. Et fast "Nei!" og en mild form for straff som time-out burde (over tid) være nok til å stoppe oppførselen.

Identifikasjon

Er hunden din hjemme? En husholdig hund er mindre sannsynlig å drikke urinen enn en hund som ikke er innbygget. En årsak er at urin ikke absorberes i linoleum, fliser eller ferdig tre som det gjør til smuss, gress og sement. Det forblir samlet på gulvet, fristende hundens nysgjerrighet. En annen årsak er at mens en hund ikke kan være innbygget, kan den fortsatt vite at urinering inne er forbudt. Det vil skje opp urinen for å skjule beviset!

Forebygging / løsning

Trening av en hund er i stor grad et spørsmål om tid og tålmodighet. Du må bli kjent med hunden din; Å vite sine vaner, måter, stemninger og metoder vil holde deg et skritt foran, bygge din selvtillit og din hunds respekt. Lær hundens grunnleggende oppførsel, og andre måter vil følge. Husk alltid at du har en god venn i veterinæren din, uansett hvor lite tilsynelatende eller pinlig din bekymring er.

Anbefalt: