Logo no.sciencebiweekly.com

Kan fugler holdes i et drivhus?

Innholdsfortegnelse:

Kan fugler holdes i et drivhus?
Kan fugler holdes i et drivhus?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kan fugler holdes i et drivhus?

Video: Kan fugler holdes i et drivhus?
Video: Исправьте морду бульдога за 14 дней! Удалите линию марионетки и укрепите линию подбородка 2024, April
Anonim

Med sitt frodige grønne og tempererte klima året rundt er drivhus gunstige miljøer for planter, men du kan vurdere å legge et dyr til økosystemet. Hvis du noen gang har trodd at noen få fugler ville være et hyggelig tillegg til atmosfæren i drivhuset ditt, fortsett og legg dem inn. Klimaet er bare rett for en rekke forskjellige fugler, og å holde dem i et drivhus vil forbedre mer enn atmosfæren.

Mange forskjellige fugler vil nyte å ha et hjem i drivhuset ditt. kreditt: Michael Blann / Digital Vision / Getty Images
Mange forskjellige fugler vil nyte å ha et hjem i drivhuset ditt. kreditt: Michael Blann / Digital Vision / Getty Images

Fugler er fordelaktige

Det kan hylle deg for å høre twitters, chirps og squawks av fugler mens du jobber med plantene dine, men fugler kan være nyttige for miljøet i drivhuset ditt. De vil bidra til å kontrollere skadedyrspopulasjonen ved å spise bugs og edderkopper som prøver å sette opp hus i plantens vinterhage. De hjelper også med å balansere atmosfæren ved å puste i overflødig oksygen.

Drivhusvennlige fugler

Ikke alle typer er egnet for drivhusliv, selv om det finnes en rekke fugler du kan holde i et drivhus. Før du setter inn noen fugler fritt innvendig, sørg for at de er de som vil gjøre det bra i fuktighetsnivået og temperaturområdet på drivhuset ditt. Papegøyer av alle størrelser, fra parakitter til conures og macaws, kan typisk leve lykkelig i et drivhus. Finker og kanariefugler er mindre fugler som ville trives hvis de holdes i et drivhus, så vel som kolibrier. Du kan til og med holde kyllinger i et drivhus om vinteren for å gi dem et komfortabelt klima.

Free-Flying eller Caged

Hvis du har bestemt at fugler er akkurat hva drivhuset ditt trenger, er det neste spørsmålet om å la dem streife fritt blant plantene, eller hvis de burde være burde. Hvis du er boligkyllinger, vil du sannsynligvis bygge en penn i den ene enden av drivhuset for å holde dem ut av grønnsakene du vokser. Papegøyer, som er beryktede nibblere, bør holdes i store bur, men du kan tillate dem når du er til stede for å overvåke deres aktiviteter og holde dem fra å gnage plantene dine til nubs. De mindre fuglene, som finkene, kan få lov til å fly gratis i ditt drivhus.

Ta vare på drivhusfuglene dine

Når du holder fugler i drivhuset ditt, er det noen problemer du bør vurdere. Hvis du lar dine fugler fly gratis innvendig, bør du plassere skjermene over innganger og vinduer som åpner for å hindre dem i å rømme. Dessuten må du forkaste kjemiske hagespredningsstoffer som gjødsel, soppdrepende midler, bakteriedrepende midler, mineralhemmende midler og plantevernmidler. Alle vil være giftige for fuglene dine og vil forgifte deres atmosfære. Sett opp feeders for frittflygende fugler slik at de er over stiene inne i drivhuset ditt. Du vil ikke ha frø til å spyle inn i plantene dine da det vil spire og resultere i en snare av uønskede ugress.

Anbefalt: