Logo no.sciencebiweekly.com

Tegn en hund stoler ikke på folk

Tegn en hund stoler ikke på folk
Tegn en hund stoler ikke på folk

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tegn en hund stoler ikke på folk

Video: Tegn en hund stoler ikke på folk
Video: Бог войны: Рагнарек (фильм) 2024, April
Anonim

Tillit er en viktig del av forholdet mellom menneskehunder. En hund som ikke stoler på sin eier, er usannsynlig å adlyde kommandoer, fremme en bånd eller virkelig bli medlem av familien. Hunder som viser tegn på manglende tillit til menneskene deres, kan vise seg som unfriendly eller ikke trainable, som dessverre kan føre til å finne et annet hjem, som fortsetter å fremme det atferdsproblemer.

Image
Image

Årsaker til manglende tillit

Det er mange grunner til at en hund kanskje ikke stoler på mennesker. En hund kunne ha vært i et fornærmende hjem hvor fysisk straff var normen. Han kan ha blitt forlatt og bodde på gatene der han enten ble mishandlet eller ignorert. Hvis et menneske forårsaker smerte til et dyr, kan hunden overføre den frykten til andre mennesker, som manifesterer seg som en mangel på tillit.

Fysiske tegn

En hund som ikke stoler på deg, kan kramme fra din berøring eller til og med stemmen din. Han kan ignorere kommandoene dine og mislykkes i å gjenkjenne deg som pakeleder. Hunden din kan være aggressiv eller defensiv av hans territorium, spesielt hans seng og hans mat, ikke stoler på at de ikke vil bli tatt bort fra ham. Hvis du hevder stemmen din, kan det hende at hunden din ikke får øyekontakt, legger halen mellom bena eller til og med prøver å komme vekk fra deg.

Følelsesmessige tegn

Hunder som ikke stoler, er usannsynlig å vise overdreven mengde kjærlighet, i hvert fall ikke i utgangspunktet. De kan sjenne seg fra fysiske bevegelser, være uvillige til å spille, og avstå fra den vanlige spenningen i halen, entusiastisk hilsen de fleste tillitsfulle hundene viser når de ser sine menneskelige følgesvenner. En hund som mangler tillit kan komme over som sjenert, tilbakevendende eller uvillig til å engasjere seg.

Hvordan bygge tillit

Vær snill og mild mot hunden din. Lær så mye du kan om sin fortid, så du forstår hvilke vanskeligheter han kan møte. Lag en tidsplan der du gir pålitelig mat, kjærlighet og oppmerksomhet. Beskytt hunden din mot ukjente situasjoner som kan skremme ham eller forårsake angst. Å bygge tillit er en prosess som kan ta tid, men jo mer konsistent og forståelse du er med din valp, desto mer sannsynlig vil disse viktige bindingene danne og vokse. Han vil komme til å respektere deg og stole på deg for hans omsorg og trivsel.

Av Lisa McQuerrey

Anbefalt: