Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan stoppe hundene fra å jakte ekormer

Hvordan stoppe hundene fra å jakte ekormer
Hvordan stoppe hundene fra å jakte ekormer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan stoppe hundene fra å jakte ekormer

Video: Hvordan stoppe hundene fra å jakte ekormer
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Det er vanskelig å motvirke en hund fra å følge sine rovdyrinstanser for å jage etter dyreliv - spesielt hvis du har en jaktras. Det er imidlertid noen få skritt du kan ta for å holde denne oppførselen til et minimum, og årsakene til at du vil motvirke Rex fra å gjøre det, er variert. Selv om han kanskje gir inn i hans naturlige instinkter, fører jakten på disse crittersene hunden din i fare for å bli rammet av en bil, blir bitt og muligens å få en sykdom. Snarere enn å måtte takle disse problemene, lær hvordan du nipper til din furry palts jaktspor i bommen.

Image
Image

Pålitelig tilbakekalling

Trene hunden din for å være pålitelig tilbakekalt, er avgjørende for hans generelle sikkerhet. Ideelt undervist i løpet av puppyhood, betyr tilbakekalling ganske enkelt at hunden din kommer til deg når du vil. Start å lære tilbakekallingen innendørs i et område uten forstyrrelser. Beveg deg med yummy godbidder, si "Rex, kom" og gå raskt unna. Når han følger, ros ham og hold en godbit på øynivå når du gir den til ham. Med konsistens og gradvis progresjon til områder med mer distraksjoner, kommer han til deg i påvente av den yummy behandlingen i stedet for å fokusere på andre distraksjoner. Hvis hunden din ikke er veldig mat motivert, gi ham en annen belønning han liker, for eksempel ros. Han vil til slutt lære at det du har for ham, er langt bedre enn det han er distrahert av. Andre grunnleggende kommandoer som er verdt å lære, inkluderer "forlate det," "sitte" og "opphold".

Trening

Å stoppe din furry pal fra å jage et ekorn betyr ikke at du gjør sitt bytteinstinkt gå bort, det betyr bare at du distraherer ham bort fra den trangen, skaper positive foreninger med lydig oppførsel, samt erstatter det uønskede oppførsel med andre energi-brennende og mentalt stimulerende aktiviteter. For å brenne noe av den energien, er det avgjørende at du utvikler en konsekvent treningsrutine med hunden din. Gå for lange turer på varierte steder, trene lydighetstrening, la ham løpe og spille spill med ham, for eksempel hente, slepebåter og problemløsende spill. Å gi hunden din en mental og fysisk stimulering kan dekke ham ut og forhindre enhver form for uønsket oppførsel.

Ubehagelig Forening

Hvis det skjer noe ubehagelig hver gang hunden din fikserer på et ekorn, kan det motvirke ham fra å jage det. En høy lyd, som rattling mynter i en boks, kan ødelegge konsentrasjonen. Med konsistens vil han knytte utseendet til de små critters med den ubehagelige opplevelsen, og kanskje foretrekke å ignorere dem. For å sikre at disse typer rettelser forblir trygge og humane, må du jobbe med en erfaren, sertifisert hundetrener.

Praktiske overveier

Ikke sett din pup opp for feil! Sørg for at du gjør din del ved å ta følgende praktiske tiltak. Når du trener eller går med kjæledyrskammeret utenfor, må du alltid bruke en bånd slik at du kan holde ham tilbake hvis han gir inn i instinkt og begynner å jage, spesielt når hans tilbakekalling ikke er pålitelig ennå. Siden ekorn er mest aktive i skumring og daggry, kan det føre til at hunden går i løpet av sommertid for å forhindre at de går inn i dem. Holde hunden din begrenset til en inngjerdet bakgård eller kennel i stedet for å la ham vandre uten tilsyn, kan også holde ham fra å sette inn for jakten.

Av Kimberly Caines

VeterinaryPartner.com: Chasing ASPCA: Berigelse av hundens liv ASPCA: Hunder Chasing Wildlife Maryland SPCA: Aversives for Dogs

Anbefalt: