Logo no.sciencebiweekly.com

Når skal en Blenheim-valp få frynser?

Når skal en Blenheim-valp få frynser?
Når skal en Blenheim-valp få frynser?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Når skal en Blenheim-valp få frynser?

Video: Når skal en Blenheim-valp få frynser?
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, April
Anonim

Cavalier King Charles spaniels er fine leketøy hunder som er hjemmehørende i Storbritannia, hvor de hadde en stor fan i King Charles II i løpet av 1700-tallet. Disse ømme og milde spanielen vises i en håndfull forskjellige fargevalg, hvorav den ene er referert til under navnet "Blenheim".

Image
Image

Hva gjør akkurat en Blenheim Puppy

Hvis du har en Blenheim-valp i din omsorg, har han en overveiende hvit frakk som har store, rødbrune fargegrupper. Denne slående rødbrune fargen vises på ørene og rundt øynene. Blenheim pooches har fremtredende hvite striper som går gjennom midten av ansiktene sine. Som Cavalier King Charles-spaniels i denne fargegruppen blir eldre, blir deres pelsfarging vanligvis mer og mer levende.

Omtrentlig tidsramme for fregner

Cavalier King Charles-spaniels av Blenheim-typen ofte, men ikke alltid, sportfregner i ansiktsområdene, ofte på nesene. Blenheim pooches er ikke født med disse inntrengende fregner eller "skjønnhetsmerker", selv om de vanligvis oppstår i valpemånedene, før de når et år i alder.

Andre typer Cavalier King Charles Spaniel Coloration

Cavalier King Charles spaniels finnes i tre andre forskjellige fargemønstre, som er beige og svart, dyprød og tricolor. Tricolor Cavalier King Charles-hundene ligner på deres Blenheim-kolleger. De er også for det meste hvite i fargelegging, men med svarte deler heller enn rødbrune. Tricolor-hundene har også ofte fregner. Fregner vises vanligvis ikke i enten røde eller beige og svarte valper.

Ytterligere Coat Detaljer

Kavaljerte King Charles-spaniels er ikke bare minneverdige for deres slående frakkfarge, men også for deres luksuriøse teksturer, uavhengig av den eksakte skyggen. Håret er jevnt, mykt og moderat i lengden, med null krølling, men noen ganger litt subtil vinkling. Deres haler, lemmer, kister og ører har alle spesielt lengre tufts av hår, som refereres til som "fjerning". Når det gjelder vedlikehold, må de lange strøkene pusse økt flere ganger hver uke. Når de kaster, kan de kreve hyppigere børsting for å trekke ut eventuelle svarte og døde hår. Clipping er ikke nødvendig for dem.

Av Naomi Millburn

Anbefalt: