Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er pet forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Hva er pet forsikring?
Hva er pet forsikring?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er pet forsikring?

Video: Hva er pet forsikring?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Å holde kjæledyrene våre lykkelige, sunne og trygge er topp prioritet. Mens det kan være nesten umulig å hindre at de blir skadet eller syk, kan du få økonomisk trygghet når de står overfor overveldende veterinærregninger. Premium dyrehelsetjenester kan raskt legge opp til tusenvis av dollar. Hvis du er en av de mange kjæledyr foreldrene som ikke er i stand til å dekke disse uventede kostnadene, det er her kjæledyr forsikring kommer inn.

kreditt: 2002lubava1981 / iStock / GettyImages
kreditt: 2002lubava1981 / iStock / GettyImages

Pet forsikring er for de uventede uhellene, katastrofer og sykdommer som du bare ikke kan planlegge for - som når hunden spiser noe han ikke burde. Med kjæledyrsforsikring kan du dekkes for disse hendelsene, og kan få refundert opptil 90 prosent av legens regninger.

Hvem er det til?

Hurtig undersøkelse: Er katten din i familien bilder? Sov hunden din i seng med deg? Hvis du svarte "ja" på et av disse spørsmålene, er det trygt å anta at du anser kjæledyret ditt familiemedlem. Vurderer kjæledyr forsikring er en naturlig fremgang.

kreditt: didesign021 / iStock / GettyImages
kreditt: didesign021 / iStock / GettyImages

Hva er dekket?

Ulike selskaper tilbyr ulike typer dekning. Noen variabler å passe på:

  • Fradragsberettiget: Beløpet du er ansvarlig for før fordelene sparker inn. Fradragsberettigede kan være årlige eller per hendelse (årlig anbefales vanligvis).

  • Refusjonsnivå: Prosent av gjenværende kostnad (etter fradragsberettiget) du kan forvente at forsikringsselskapet skal dekke. Du kan typisk velge mellom 70, 80 eller 90 prosent refusjonsnivåer, med høyere refusjonsnivåer som resulterer i en dyrere månedlig premie.
  • Begrensninger på fordeler: Se etter selskaper som ikke har noen årlige eller levetidsbegrensninger på dollarbeløpet de vil betale for å dekke dyrelivsregningene dine. Hvis kjæledyret ditt får alvorlig skade eller sykdom, vil du være glad for at dekning ikke passer deg.
  • Deknings eksklusjoner: Se etter selskaper som dekker alle ulykker og sykdommer, inkludert genetiske og arvelige forhold, og utelukker ikke forhold basert på rase.

Hva er ikke dekket

De fleste politikkene er ikke egnet til å dekke velværepleie (de årlige reiser til veterinæren for en eksamen og nødvendige vaksiner). Mens noen forsikringsselskaper tilbyr det, kan premien ofte koste så mye som eller mer enn å betale dyrelivet direkte for disse tjenestene. For de fleste er kjæledyrsforsikring best for uventede ulykker og sykdommer som kan være ekstremt dyre.

Det er viktig å merke seg at ingen policy dekker eksisterende forhold. Ikke vent til kjæledyret ditt har en uventet tur til veterinæren for å vurdere kjæledyrsforsikring; Meld deg tidlig og bli dekket for livet.

kreditt: SIBAS_minich / iStock / GettyImages
kreditt: SIBAS_minich / iStock / GettyImages

Hva skal du se etter

  • En policy som gjør at du kan bruke noen veterinær. Husdyrforsikring er forskjellig fra helseforsikring ved at du vanligvis betaler dyrlægen direkte og får refundert av forsikringsselskapet.
  • Pet forsikring som refunderer deg basert på den faktiske veterinær regningen, i motsetning til en fordel tidsplan som bare refunderer deg basert på hva som anses "vanlig" kostnaden av en prosedyre.
  • En enkel fordringsprosess. Healthy Paws har en app for iPhone og Android som gjør at kjæledyr foreldre kan snappe et bilde av veterinærregningen og sende det som deres krav - ingen skjema for å fylle ut, post eller faks.

For en upartisk titt på kjæledyr forsikring, sjekk ut denne siste Consumer Reports artikkelen, Er Pet Forsikring verdt prisen ?. Hvis du er klar til å utforske planer, starter du med et gratis tilbud fra Healthy Paws.

Innhold levert av Healthy Paws Pet Insurance. Healthy Paws er en nr. 1 kundekvalifisert leverandør av forsikring for hunder og katter i USA. Få et gratis tilbud i dag!

Anbefalt: