Logo no.sciencebiweekly.com

Hvilke oljer dreper loppene

Innholdsfortegnelse:

Hvilke oljer dreper loppene
Hvilke oljer dreper loppene

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvilke oljer dreper loppene

Video: Hvilke oljer dreper loppene
Video: Epic Chinchilla Dust Bath in 4k Ultra High Definition! 2024, April
Anonim

Flere typer oljer i hjemmet ditt kan gjøre effektive former for loppekontroll for hunden din eller katten. Olivenolje og Avons hud så myk, for eksempel, kan begge være i stand til å hjelpe kjæledyret ditt ubehagelig loppeangrep problem.

Kokosolje og Canine Flea Control

Kokosolje kan fungere som en sjarm for loppekontroll hos hunder. Den består av laurinsyre, som avviser både lopper og flått. Hvis hunden din har lopper, belegger du hendene med kokosnøttolje og masserer dem mot hverandre til kokosnøttoljen føles likformig i tekstur. Gni den ugiftige oljen på pelsen og inn i huden hans. Bruk en loppekam gjennom hundens jakke. Oljen vil føre til at loppene festes til loppekammen. Siden noen lopper kan falle av hunden din mens du kammerer ham, sørg for at du er ute. Kontroller hundens lopper ved å påføre kokosnøttolje i løpet av loppesyklusen til de er helt borte.

Mineralolje og babyolje

Mineral olje er ikke et godt valg for loppekontroll. Selv om oljen kan være effektiv ved å drukne lopper, ville mengden du måtte gjøre det være svært overdreven.

Babyolje er mineralolje, bare med tilsatt syntetisk duft. Selv om babyolje ikke er et godt loppekontrollvalg for hunden din eller katten, kan det hjelpe å helbrede og berolige huden som er irritert og smertefull på grunn av en tidligere loppinfeksjon. Oppdater hunden eller kattens hud ved å belegge den i babyolje i mellom 5 og 15 minutter. Rikken av babyolje kan gå langt for å pleie kjæledyrets stressete hud. Baby olje er også ekstremt hydra til huden. Mineralolje generelt brukes ofte til å berolige og hydrere hundens hud.

Olivenolje og Flea Control

Olivenolje er i stand til å drepe de små blodsugende insekter ved å drukne dem. Fukt en bomullskule eller vaskeklut med olivenolje og masser den inn i katten eller hundens frakk, noe som gjør et poeng å ikke gå glipp av noen områder. Fokuser på flekker som virker spesielt irritert av loppebitt. Ikke bare gjør dette oljedyr loppene, men det hydrerer og beroliger huden som lider av kløe, tørrhet og irritasjon.

Cooking Oil og Canine Flea Control

Hvis du oppdager lopper på hundens kappe ved å kamma ham med en loppekam, trekk dem ut med et par pinsetter. Senk dem først ved å trykke dem med bomullsballer nedsenket i alkohol. Når du fanger dem, legg dem inn i en kopp H20 som har en teskje matolje blandet inn. Dette kan gjøre en god teknikk for smothering de eksterne parasittene. Matolje dekker lopper og dreper dem.

Hud så myk og hund og Feline Flea Control

Etter at du har gitt katten eller hunden et bad, skyll det med mellom 1 og 1,5 gram Skin So Soft for hver liter vann. Denne oljen er en loppebestandig som har den ekstra fordelen av å øke utstrålingen av kjæledyrets pels. Hvis du legger merke til at katten slikker denne oljen på kjolen, ikke vær redd. Hud så myk er ikke farlig for felines, med mindre det inkluderer solbeskyttelse. Siden det har en ganske fettete følelse, er det et godt loppekontrollalternativ for kjæledyr som har grov pels.

Anbefalt: