Logo no.sciencebiweekly.com

Slik forbereder du naturlig hundavvisende

Innholdsfortegnelse:

Slik forbereder du naturlig hundavvisende
Slik forbereder du naturlig hundavvisende

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik forbereder du naturlig hundavvisende

Video: Slik forbereder du naturlig hundavvisende
Video: Poinsettia flowers 2024, April
Anonim

Hunder kan ofte være nysgjerrige og skape et rot når de undersøker søppelkassene. Noen liker å tygge på sko eller viktige ting i hjemmet ditt. Å bli kvitt ditt kjære kjæledyr er ikke et alternativ. Bruk i stedet et avstøtende middel for å holde hunden fra områdene på eiendommen din der du ikke vil at den skal gå. Du kan lage din egen naturlige frastøtende som er ubehagelig for hunder, men vil ikke skade dem på noen måte.

Image
Image

Trinn 1

Bland 1 ts. cayenne pepper med 8 oz. vann i en sprøyteflaske. Spray grønnsak eller blomsterhager med denne blandingen for å holde hundene unna. Hunden sniffer i disse områdene, og cayenne pepper vil irritere nesen og hindre dem i å komme tilbake i fremtiden. Ikke bruk mer enn 1 ts. med hver 8 oz. av vann, eller cayenne pepper kan skade hunden, i stedet for å bare irritere det.

Steg 2

Bland 6 oz. av eddik med 2 oz. av sitronsaft i en sprøyteflaske. Spray på skoene dine, eller noe annet i huset som du ikke vil at hunden skal tygge på. Eddik og sitronsaft luktene er ubehagelige for hunder, men er effektive for å eliminere sterke lukt i skoene dine eller andre gjenstander.

Trinn 3

Soak noen kaffe filtre med å gni alkohol. Sett dem ut i solen for å tørke. Klipp dem opp og drykk dem i bunnen av søppelkassen, og rundt uteområdet hvor du holder søpla. Dette vil avvise hundene fra å komme inn i søppel og gjøre et stort rot.

Trinn 4

Legg 20 dråper eucalyptusolje i 8 oz. av vann i en tom sprayflaske. Spray noe annet sted i huset ditt eller ute, hvor du vil avstøte hundene. Eukalyptus har en sterk duft at en hunds følsomme nese ikke liker.

Anbefalt: