Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan sette en hund til en frisyre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sette en hund til en frisyre
Hvordan sette en hund til en frisyre

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan sette en hund til en frisyre

Video: Hvordan sette en hund til en frisyre
Video: 5 kule fakta om kildesortering 2024, April
Anonim

Mens det ville være fint om hver hund satt stille uten å slingre, rive, rive, klynke eller hylle i løpet av hårklipp, er det bare ikke tilfelle. Nye steder som en grooming salong er ofte en kilde til angst for hunder. Legg til en ny person som prøver å kutte hundens hår eller negler, og situasjonen kan bli uutholdelig. Men med mindre du er veterinær, ikke prøv å roe kjæledyret ditt med kjemisk rydde beroligende midler. I stedet, prøv en av flere naturlige kjæledyr sedativer som vil delvis eller helt sedate hunden din før en hårklipp.

kreditt: Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
kreditt: Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images

Trinn 1

Ta hunden din ute for en lang tur eller løp. Ta med leketøy hvis hunden liker å leke med leker. Tren hunden din for dobbelt så lang som vanlig. Målet er å dekke hunden din.

Steg 2

Gi hunden en 15-minutters massasje. Gni forsiktig langs rygg og nakke og ben. Hum i en myk, beroligende tone hvis du vil.

Trinn 3

Les instruksjonene til det naturlige kjæledyret beroligende og avgjøre om du vil helt eller delvis berolige hunden din. Delvis sedering betyr at hunden din vil være rolig, men døsig. Fullstendig sedering betyr at hunden din skal være i søvn.

Trinn 4

Sett anbefalt dose av det naturlige kjæledyret beroligende i hundens mat eller på en spesiell godbit. Gi hunden din maten og sørg for at den spiser alt av det.

Trinn 5

Slå på hunden din og oppfordre den til å ligge. Fortsett å kjære hunden din til den når det ønskede stadium av sedasjon.

Anbefalt: