Logo no.sciencebiweekly.com

Vil Dogs En annen hundkammerat?

Vil Dogs En annen hundkammerat?
Vil Dogs En annen hundkammerat?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vil Dogs En annen hundkammerat?

Video: Vil Dogs En annen hundkammerat?
Video: Lær at børste tænder på din hund 2024, April
Anonim

"Skal jeg få en hund til å holde hundeselskapet mitt?" er sannsynligvis et spørsmål de fleste hundeeiere spør seg selv på et tidspunkt. Problemet med spørsmålet er at det ikke er et eneste svar som gjelder for alle pooches. Mens noen hunder ville elske selskapet av en annen hund, kan andre kanskje foretrekke å holde alt for seg selv. Å finne ut hva som er best for Doggie kan kreve litt forsiktig vurdering.

Image
Image

Et spørsmål om personlighet

Enkelt sagt, selv om hunder er packdyr, går det ikke bra med en følgesvenn. Det kan være flere grunner til dette. For eksempel kan noen hunder blitt mobbet eller angrepet av andre dyr før og nå har ingen toleranse - og kanskje enda ekstrem frykt - av andre hunder. Traumatiserte hunder kan tolerere en annen hund i huset, men det betyr ikke at de vil være lykkelige med det. Andre hunder har et sterkt, sterkt band med "deres mennesker", og å bringe en ny hund inn i hjemmet kan forstyrre dette forholdet. På den annen side er noen hunder veldig vennlige og svært sosialt og elsker å tilbringe tid med andre furrige hjørnetenner - i så fall kan en hundkammerat være en god ide.

Intersporter Vennskap

Hunder er sosiale skapninger - hvis det er riktig sosialisert og trent i en ganske tidlig alder. En sosialisert hund vil bli venn med ikke bare andre hunder, men også katter og andre dyrearter. Det eneste unntaket: raser med et jaktinstinkt, som spaniels og terrier. De er genetisk predisposed til å jage små byttedyr, så de kan ikke gjøre det bra rundt katter, kaniner eller fritter. Hvis du vurderer en mindre, ikke-hundekjøttfisker for hunden din, må du kontrollere hans reaksjon først ved å ta ham til å besøke venner som har andre kjæledyr. Og hold ham i båndet til du forstår akkurat hvor mye han liker katter.

Kjønnsfaktoren

I de fleste tilfeller blir hundene av motsatte kjønn bedre sammen med to hunder av samme kjønn. Det er fordi det å ha en mann og en kvinne betyr at det ikke er konkurranse om "topphund" -punktet: en av hundene kan bli toppgutten og den andre toppjenta. Ingen kamper om å være alfa som trengs. Hvis du er usikker på om hunden din vil akseptere en følgesvenn, er det mer sannsynlig at det blir et positivt resultat å bringe en hund av motsatt kjønn. Selvfølgelig, sørg for at begge hundene er desexed, eller du vil bringe et sett med nye problemer inn i husstanden.

Ensomhet og følgesvenn

Ideelt sett bør du ikke forlate hunden din alene i lange perioder. Ikke bare er dette kjedelig, men det kan være farlig, så mange hunder blir trøbbel når de kjeder seg. Hvis du jobber lange timer, kan det hende at Rover føler seg mindre ensom, å få en ekstra hund. Husk at dette ikke bør erstatte menneskehunderinteraksjon - når du kommer hjem, må du fortsatt gjøre tid til å leke med dem.

Av Tammy Dray

Modern Dog Magazine: Trenger hunder hundevenner? Dogtime: High Prey Drive Breeds List Natural Dog Blog: Hundetrening: Skal jeg få en andre hund?

Anbefalt: