Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er Tresaderm for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Tresaderm for hunder?
Hva er Tresaderm for hunder?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er Tresaderm for hunder?

Video: Hva er Tresaderm for hunder?
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2024, April
Anonim

Tresaderm er produsert av dyreselskapet Merial, og er en medisin for behandling av bakterielle øreinfeksjoner og bakterielle eller sopphudsinfeksjoner hos hunder og katter. Tresaderm krever resept fra en veterinær. Den kommer i flytende dråper og må kjøles ned.

Aktive ingredienser

De aktive ingrediensene er tiabendazol, neomycinsulfat og dexametason. Tiabendazol er et fungicid og dræper også visse parasitter. Neomycinsulfat er et bredspektret antibiotika og dreper et bredt spekter av bakterier. Dexamethason er et syntetisk adrenokortikoid steroid; det er inkludert i Tresaderm som en potent anti-inflammatorisk.

Infeksjon forårsaker

Vanlige årsaker til hudsykdommer hos hunder inkluderer bakteriene Staphylococcus aureus, Proteus vulgaris og Pseudomonoas aeruginosa. En hund kan være mer utsatt for disse bakteriene på grunn av en eksisterende uoppdaget sopphudsykdom. Også en hund med øremider kan være mer utsatt for en bakteriell øreinfeksjon.

applikasjon

Antallet og frekvensen av Tresaderm-applikasjonen avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden, som bestemmes av veterinæren. Vanligvis vil du fukte hver hudlesjon med om lag to til fire dråper to ganger om dagen, mens ører kan trenge opptil 15 dråper to ganger om dagen. Tresaderm bør bare brukes i en uke eller mindre.

betraktninger

Ørndråpene kan ikke påføres med en klut eller påføres like utenfor øret. De må gå inn i kanalen. Hvis en hundopprørere, kan eieren trenge å be noen om å holde hunden eller vikle den i et håndkle for fastholding (en teknikk som vanligvis brukes med katter).

Forsiktighet

Sjelden kan hunder være følsomme for neomycin og vil vise rødhet og hevelse i det behandlede området for en dag eller to. Dexamethason kan også forårsake sjeldne bivirkninger som involverer elektrolytt- og væskebalanse. Symptomer inkluderer økt tørst og vannlating, oppkast eller diaré, og svakhet og sløvhet.

Anbefalt: