Logo no.sciencebiweekly.com

10 Beste Herding Dogs For Families

Innholdsfortegnelse:

10 Beste Herding Dogs For Families
10 Beste Herding Dogs For Families

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 10 Beste Herding Dogs For Families

Video: 10 Beste Herding Dogs For Families
Video: ЧЕРНОГОРИЯ 🇲🇪. Будва или Котор? Пляжи по 120€. Большой выпуск 4K. 2024, Kan
Anonim

Som gruppe viser herding hunder bemerkelsesverdig intelligens, smidighet og energi. Som arbeidshunder trives de på aktivitet og hensikt. Noen av rasen i denne gruppen gjør utmerkede familiedyr, men familier må være forsiktige med hæl-nipping varianter som kan prøve å flokken de små.

Image
Image

Tyske hyrder

Ekstremt allsidige og svært intelligente, tyske hyrder har vært blant de fem mest populære hundene i Amerika i mer enn 50 år. Selv om de har det nest mest kraftfulle settet av kjever i hjemmemarked verden, er de ekstremt selvkontrollert når de får riktig opplæring. Tyske hyrder er gode med barn når et forhold er opprettet. Denne store rasehunden kan til og med tilpasse seg leilighetslivet dersom det får tilstrekkelige muligheter for trening. På grunn av deres størrelse, styrke og fryktløshet, må tyske hyrder ha kjærlig, konsekvent lydighetstrening. De gjør gode familie kjæledyr.

Shetland Sheepdog

Shelties ser ut som miniatyr collies. Disse små skjønnhetene passer godt til mange levende miljøer, men trenger mye trening. De er sesongmessige tunge shedders, og deres tette dobbeltekk må ofte børstes. Ifølge AKC-statistikken rangerer Shelties i de 20 mest populære hundene raser. De lager gode kjæledyr for aktive familier.

kreditt: Anna-av / iStock / GettyImages
kreditt: Anna-av / iStock / GettyImages

Pembroke walisisk Corgi

Pembrokes er de mest populære av de to små raser kjent som corgis. Disse kortbenede, kortstikkede bunter med energi er utrolig fleksible og er svært konkurransedyktige i showringen. De trives som husdyr og er viet til sine familier. Pembrokes er lett trente og har morsomme personligheter. De er også veldig gode med barn; Imidlertid har de en tendens til å nippe når de blir over-spente i spillet. Pembrokes krever rutinemessig børsting og er sesongmessige tunge shedders.

Collie

Kjent for deres mildt tempererte temperament, er collies viet familiekammerater og spesielt glad i barn. Selv om de er mellomstore hunder, kan de leve i små mellomrom hvis de får nok daglig mosjon. Disse intelligente hundene er ivrige etter å behage og meget trenbare. Selv om de har lang pels som må pusses minst en gang i uken, er det merket kollier for deres mangel på hunde lukt.

Old English Sheepdog

Rambunctious, morsomme og ekstremt furrige, gamle engelskhunderhund er jolly milde giganter som lager gode familiedyr. Selv om det er godt munnet, kan denne rasenes komiske antics og stor størrelse skape kaos i små rom. OES-kappen krever konsekvent vedlikehold for å forhindre matlaging, men hvis det pleies regelmessig, bør han ikke være vanskeligere enn andre langhårede raser for å opprettholde.

Cardigan walisisk Corgi

Cardigans har lengre haler enn Pembroke walisiske corgis, men de er like i deres morsomme ogergetiske personligheter. De trenger regelmessig mosjon om de bor i leiligheter eller ute på gården. Disse små, småbenede følgesvennene elsker å tilbringe tid med sine familier og er ekstremt kjærlig. De er best egnet for familier med eldre barn, men siden de pleier å nippe på hælene til yngre barn.

kreditt: happyborder / iStock / GettyImages
kreditt: happyborder / iStock / GettyImages

Briard

Uavhengig, selvsikker og ivrig etter å tilfredsstille, gjør briards gode familie kjæledyr hvis tid og krefter blir satt i trening. Briards er hjemmekropper som er forsiktige med fremmede. De er en stor rase med en unik J-formet hale. Under første verdenskrig ble briards brukt til å finne sårede soldater. For en tid, deres antall svindlet, men de har gjort et comeback. Briards, som andre herding raser, trenger aktiviteter for å holde dem opptatt. De er ikke lette å trene på grunn av deres uavhengige personligheter, men de er hengiven og trofast mot sine familier. De krever hyppig børsting for å forhindre matting.

Puli

Pulis har en signatur dreadlock frisør og ser veldig ut som en mopp når de ligger rundt huset. I virkeligheten er deres strømpebukse fascinerende å se på. Pulis er bunter av energi som beholder sine valplignende personligheter gjennom livet. Denne mellomstore rasen er et utmerket kjæledyr for familier med eldre barn. De trives på gården, men kan også tilpasse seg å leve i forstedene. Kappen deres er høyt vedlikehold, spesielt når badetiden ruller rundt, men de er lette shedders.

Polsk Lowland Sheepdog

PON, som de kalles i USA, er livlige lojale følgesvenner. De lærer raskt, men har en hard strikke som krever pasientopplæringsteknikker. PONs elsker å bjeffe og er veldig territoriale. De kan tilpasse seg de fleste livsstil på grunn av deres middels størrelse. PON er kjærlig og kjærlig mot sine familier, spesielt barn. De krever daglig børsting for å forhindre mat.

Beauceron

Motstridende, rolige og intelligente, beaucerons er lykkeligste når de har en jobb å gjøre. De er ivrige elever og lett trente. Deres rolige temperament gjør dem spesielt godt egnet for familier med små barn. På grunn av deres middels størrelse, kan de tilpasse seg de fleste levende miljøer, men som andre herders, trenger de mye trening. De har korte, lave vedlikeholdsbelegg.

Anbefalt: