Logo no.sciencebiweekly.com

Slik beskytter du hundene fra ugler

Slik beskytter du hundene fra ugler
Slik beskytter du hundene fra ugler

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik beskytter du hundene fra ugler

Video: Slik beskytter du hundene fra ugler
Video: Hundetips: Lær hunden å hilse pent på andre mennesker | Solplassen 2024, April
Anonim

Owls er en rovfugl og vil jakte og drepe ethvert passende byttedyr. Dessverre kan dette noen ganger inkludere små hunder og andre familie kjæledyr. Hvis du bor i et område der ugler er et problem, må du ta skritt for å beskytte hunden din fra disse winged jegerne. Det er viktig å huske at disse fuglene jakter ikke bare i vidåpne åker og enger, men også i og rundt byparker og forstadshjem. Det er best å beskytte små hunder fra ugger og andre rovfugler til enhver tid for å være trygg.

Image
Image

Elementer du trenger: • Kettelink hundepenn, med topp • 16 gjerdeklemmer med maskinvare • Socketnøkkel for å passe klemmehardware

Trinn 1 - Ordne to kjedeledd gjerder paneler for å lage et hjørne. Disse panelene er prefabrikerte, med ledningen strukket tett på en ramme laget av metallrør, og er tilgjengelig i forskjellige høyder og vekter. De kan kjøpes hos matbutikker, noen kjæledyrbutikker og fra elektroniske kilder.

Steg 2 - Plasser en klemme på undersiden av panelene. Klemmen ser ut som en åtte. Én side av "8" -formen vil holde rammen på ett panel og den andre siden vil klemme seg rundt det andre røret. Klemmen kommer fra hverandre langt for å passe over rammen, med halvparten på utsiden og halvparten på innsiden av pennen.

Trinn # 3 - Monter bolten gjennom midten av begge deler av klemmen og stram mutteren for å holde alt på plass. Klemmen vil nå holde de to panelene sammen.

Trinn 4 - Legg til en andre klemme på de samme to rørene, slik at panelene holdes i første hjørne med to klemmer, en nær toppen og en nær bunnen av gjerdepanelet. Dette vil holde det sikkert og hindre det fra å tippe.

Trinn # 5 - Gjenta denne prosessen med alle fire pennene i pennen. Pass på at du setter portpanelet på et passende sted.

Trinn # 6 - Legg takplaten over toppen av pennen. Klem den ordentlig på plass. Du vil kanskje få noen til å hjelpe deg med å plassere taket der det skal være; få det på plass og holde det stabilt mens du legger til klemmer kan være vanskelig.

Advarsel: Din lille hund er i fare når det ikke er i pennen. Uker har vært kjent for å fange små dyr selv når de er svært nær mennesker. Det er tryggest å bære hunden din til og fra pennen for å være sikker på at en ugle ikke kan gripe den.

Av Cindy Quarters

Anbefalt: