Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage din Pet Instagram berømte

Hvordan lage din Pet Instagram berømte
Hvordan lage din Pet Instagram berømte

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage din Pet Instagram berømte

Video: Hvordan lage din Pet Instagram berømte
Video: The SCARIEST Disease Ever?? 2024, April
Anonim

Søstre Sheena og Marie Yamazaki har gjort det tilsynelatende umulig: de har nurtured "karriere" av ikke en, men to kjente kjæledyr! Kjendis kjæledyr på Instagram har blitt et raskt spredende fenomen, med noen av de berømte furballs som deltar i å møte og hilser, spesielle utseende, og til og med ha på seg couture kjoler designet for deres bryllupsdag. Men for Sheena og Marie er det ikke om flash og glamour at de administrerer sine kjæledyrs offentlige profiler. disse to talentfulle søstrene er dedikert til å gjøre en forskjell for spesielle behov dyr. Etter at deres store suksesser som "hundemagere" har opprettholdt sine hunders travle sosiale medier, har de begge landet jobb i kjæledyrindustrien.

Sheena & Marie tok litt tid ut av deres travle dag, og hjalp hundene med å gi oss noen verdifulle råd om å skape en Instagram-profil for kjæledyret ditt og hvordan du kan dyrke kjæledyret ditt. Og med de følgende tallene, er det en god ide å være oppmerksom på: Pixie har 34.5k følgere på Instagram og Daisy har like under 200k.
Sheena & Marie tok litt tid ut av deres travle dag, og hjalp hundene med å gi oss noen verdifulle råd om å skape en Instagram-profil for kjæledyret ditt og hvordan du kan dyrke kjæledyret ditt. Og med de følgende tallene, er det en god ide å være oppmerksom på: Pixie har 34.5k følgere på Instagram og Daisy har like under 200k.

Hvordan jongler du med ditt daglige liv og styrer sosialmedietes nærvær av kjæledyrene dine?

Sheena: Jeg liker å planlegge ting utover tid og ha bilder allerede forberedt for opplasting mesteparten av tiden. Imidlertid er det tider når jeg snap et bilde eller en video og post når Daisy skjer å gjøre noe som jeg ikke kan motstå fange og dele med en gang.

Marie: Det er vanskelig! Jeg er veldig heldig at jeg kommer til å ta Pixie for å jobbe med meg. Siden belysning er viktig, pleier jeg å bruke lunsjtiden min og ta bilder av Pixie. Jeg prøver også å snap så mange bilder som mulig i løpet av helgen.

Hvordan vokste du ditt kjæledyrs sosiale medier etter

Sheena: Jeg har hatt min @underbiteunite-konto i 3 år, og jeg tror at innlegget konsekvent er det som virkelig hjalp meg med å vokse over tid.

Marie: Jeg var ekstremt heldig at Daisy allerede var kjent da jeg startet Pixies konto @ toothfairypixie. Sheena postet et bilde av Pixie og Daisy sammen, og det var slik jeg fikk et hopp på min etterfølgere.

--

Hva er kvaliteter som lager en god sosial mediekonto for et kjæledyr?

Sheena: Det er så enkelt for meg å snap mange bilder om noen minutter med Daisy. Jeg er alltid sikker på å plukke ut de beste bildene og har variasjon i mine innlegg for å holde kontoen min interessant mens du holder deg konsistent med kvaliteten på bildene. Også ha det gøy! Når Daisy og jeg har det gøy sammen, er det så enkelt for meg å fange forskjellige uttrykk, spesielt om henne smiler. Hunder smiler også!

Marie: Så mye som jeg elsker et vakkert bilde med riktig vinkel og belysning, elsker jeg å lese andres bildetekster. Å holde det kort, vittig og unikt er veldig vanskelig, så når jeg ser det, er jeg alltid imponert.

--

Du jobber begge i dyrebransjen. Hvordan ble du først involvert i å jobbe med dyr?

Sheena: Jeg var rett og slett ikke interessert i andre karrierefelt enn de som involverte dyr, spesielt hunder. Jeg elsker jobben min, og jeg håper å alltid være involvert i å jobbe med eller for dyr.

Marie: Pixie er forferdelig fortid. Da jeg fant ut hvorfor hun var tannløs, som du kan lese om her, jobbet jeg hos et teknisk firma, og jeg visste bare at det ikke var den rette jobben for meg lenger. Fra et profesjonelt synspunkt er jeg fortsatt veldig ny for kjæledyrbransjen, så jeg er ganske sikker på at Pixie sjarmerte vår vei inn i bransjen.

--

Hva kom først: jobbene dine i kjæledyrbransjen eller din dogmom-ager sosiale medier "jobber"?

Sheena: Min sosiale medier "jobb" kom først. Jeg opprettet kontoen min for Daisy for omtrent 3 år siden, og det har raskt blitt en del av livet mitt for å være en del av det sosiale mediefællesskabet og øke bevisstheten for hunder med spesielle behov. Så mange fantastiske ting har skjedd med både Daisy og jeg gjennom vår sosiale medier konto, og jeg håper å være en del av samfunnet i lang tid.

Marie: Dogmom-ager. Og å være en Dogmom-ager er vanskeligere enn jeg trodde og er en jobb. Jeg må sørge for at Pixies komfort og lykke kommer først. For eksempel er hun ikke den største fan av små hatter, så jeg har bare henne på seg i 2 minutter og prøver å få et skudd. Jeg gir opp hvis jeg ikke kan få en og belønne henne med godbiter og mageforster. Også, vi holder alle våre fotoskudd super morsomme og korte for henne. Tro det eller ej, hun elsker det når jeg tar bilder av henne nå og vil se rett på kameraet fordi hun vet at hun vil få godbiter og tonnevis av kjærlighet. Å være Pixies mor hjalp meg med å få foten min i kjæledyrbransjen. Folk stoler på at du elsker hunder når de ser søte (eller i tilfelle av Pixie mer som dumme) bilder og i mengder bokstavelig talt hundrevis. Jeg er så besatt av Pixie at hele mitt fotoalbum på telefonen min er bare Pixie. Når jeg får det irriterende lille beskjed om at jeg ikke har mer plass, vil jeg 100% slette et bilde av meg selv før et bilde av henne.

--

Hva driver deg med å gjøre så mye for å gi tilbake til redning og dyrevelferd årsaker?

Sheena: Som barn var jeg veldig sjenert og trist at det ofte var hundene mine, mine eneste venner. Etter å ha lært om virkeligheten til lystdyr i mine ungdomsår, vokste min kjærlighet og forståelse for dyr enormt. Fordi hundene mine hjalp meg så mye i hele mitt liv, er det på tide å gi meg tilbake og hjelpe de som har behov så mye jeg kan.

Marie: Å vokse opp, vi hadde alltid hunder. Og over 20 år siden var familien vår ikke klar over de fryktelige forholdene mange butikk kjøpte kjæledyr kommer fra. Det er vanskelig å innrømme, men vår første hund kom fra en dyrebutikk.Han var en super søt hund, men veldig følsom, og nå som vi ser tilbake kom sannsynligvis fra et dårlig sted som gjenspeiles i hans personlighet. Deretter ble jeg fortalt om hvordan Pixie var en valpemølle som bare pleide å produsere babyer. Det brøt mitt hjerte. Hun har mye mer å gi enn en god fortjenestemargin. Jeg vil bare gjøre min del av å gjøre en forskjell for hunder fordi de oppfyller min sjel på en veldig givende måte.

--

Hvilke råd har du for folk som ønsker å begynne å jobbe i dyre- eller kjæledyrbransjen?

Sheena: Hvis du er lidenskapelig om dyr, er det en av de mest givende tingene å jobbe med eller for dem! Jeg gleder meg til å gå på jobb, og er glad og stolt over å være en del av et adoptjonslag. Hvis du er på gjerdet, bør du definitivt ta jobbmuligheten fordi jeg kan garantere at du ikke vil angre på det!

Marie: Jeg tror å være involvert i din lokale lyskonsern hjelper mye for å åpne deg for muligheter, samt å oppleve hvilket område i kjæledyrbransjen du vil glede deg over. Jeg går hundene på NKLA hvor jeg adopterte Pixie. Før jeg begynte frivillig der, trodde jeg at drømmejobben min ville være en adopsjonsspesialist. Imidlertid skjønte jeg meg veldig raskt ved bare å være en frivillig at jeg er altfor emosjonell for den jobben. Jeg innså at jeg gjør mye bedre å være mer bak kulissene og fortelle historien om en hund gjennom kraften i sosiale medier.

--

Hvilke råd har du for kjæledyr foreldre som ønsker å lage sosiale medier profiler for sine kjæledyr?

Sheena: Å holde opp med innlegg hver dag krever mye kreativitet og kan faktisk være ganske tidkrevende. Jeg sørger alltid for å legge ut bilder som er klare og lyse. Ikke press deg selv til å legge ut hver eneste dag, og ha det gøy med det! Du vil finne et fantastisk samfunn av mennesker som elsker sine kjæledyr, akkurat som hvordan jeg fant mange kontoer av hunder med en underbite og hunder med spesielle behov.

Marie: Gjør det! Jeg tror at akkurat som mennesker, noen hunder som bildene deres tatt og er sentrum for oppmerksomhet, og noen hunder gjør det ikke. Pixie elsker oppmerksomhet og kameraet, så hvis du tror at kjæledyret ditt er naturlig på det, tror jeg at det ikke er grunn til å ikke. Jeg anbefaler å ha en personlighet for hunden din og ha det som reflekterer gjennom bildene dine og bildetekster. For Pixie, når jeg snakker på hennes vegne i hodet mitt, er hun en middelaldrende kvinne som er søt, men litt sassy og bare ønsker å slappe av og sove. Yup, helt en hundedame beveger seg, men jeg omfavner det. Jeg er en stolt gal hundedame. --

Tror du at du vil adoptere flere kjæledyr for å legge til Drool of Happiness teamet?

Sheena: Mest sannsynlig! Det vil ikke være noe snart fordi jeg har Daisy og en annen redningshund, Mickey. Jeg vil alltid trenge en furry følgesvenn i mitt liv og vil gjerne fortsette å adoptere hunder med spesielle behov og eldre hunder.

Marie: Jeg ønsker å adoptere en annen valp så ille og tenk på det mye. Da jeg adopterte Pixie, var jeg "bare ute", men det føltes bare så riktig. Min ideelle redningspuppe ville være en liten størrelse seniorhund uten tenner. Sannsynligvis ikke den mest typiske ideelle hunden du hører, men hvis jeg noen gang kjører over en annen tannløs chihuahua, kan det bare skje. For nå tenker jeg på å gjøre en forskjell ved å stimulere så hold deg innstilt!

Av Sara Stuart

For å lære mer om Sheena, Marie, Daisy og Pixie, besøk bloggen deres, følg dem på Facebook (Daisy) (Pixie), eller Instagram (Pixie) (Daisy).

Anbefalt: