Logo no.sciencebiweekly.com

Forbereder en nervøs hund til kennel boarding

Forbereder en nervøs hund til kennel boarding
Forbereder en nervøs hund til kennel boarding

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Forbereder en nervøs hund til kennel boarding

Video: Forbereder en nervøs hund til kennel boarding
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2024, Kan
Anonim

Hvis du aldri har kenneled hunden din før, kan det være en nervepirrende opplevelse, spesielt hvis du har en nervøs pup. Ingen av dere vet nøyaktig hva du kan forvente, og utsikten over separasjon kan være vanskelig. For å gjøre kenneling til en positiv opplevelse, preplan og forberede seg på arrangementet. Hvis du kenner flere hunder som kommer godt sammen i nært hold, bør du vurdere å kjenne dem sammen for å skape en følelse av kjennskap som vil redusere stress og angst.

Image
Image

Velge en kennel

Hunden din kan plukke opp din angst, og hvis du er nervøs for kenneling, vil han være ekstra hoppet også. Pass på at du velger et sted som gir deg trygghet. Besøk og intervju flere forskjellige kenneler og boarding fasiliteter og se etter et sted som gir den type omsorg du vil ha hunden din til å ha. Vær ærlig om hundens angst og spør kennelpersonalet hvordan de håndterer skitne dyr. Still spørsmål om hvor ofte hunden din blir matet, gikk og spilte med, og om en veterinær er på staben. Be om en tur for å se forskjellige kennelstørrelser og observere samspillet mellom borddyr og kennelmedarbeidere.

Crate Tog hjemme

Crate opplæring i ditt hjem vil ikke bare gjøre den kommersielle kennelopplevelsen mindre skummel, det vil også hjelpe deg med lydighetstrening. Når du legger opp en hund, oppretter du kassen som et sted for sikkerhet, komfort og tilbaketrekning, og du sørger også for at han er trygg og uten problemer hvis du er borte. Crate trening i et kjent miljø vil hjelpe deg med å forberede deg og din pup for når du må forlate ham i en boarding kennel over lengre tid. Dette kan redusere sin angst og nervøsitet om å være inneholdt.

Gjør en prøvekjøring

Hvis du kenner en nervøs hund for første gang, er det bedre for alle, hvis det første oppholdet er kort, ikke mer enn en dag eller to. Innfør hunden din til kennelen du planlegger å bruke før han må gjøre et lengre opphold. Start med et overnatterbesøk, og utvide det til to eller tre netter og måle hvor godt hunden din gjør. Be kennelpersonalet om ærlig tilbakemelding om hundens angst og nervøsitet under oppholdet. Hvis han er svært redd og ikke spiser, drikker eller interagerer, vil du kanskje spørre veterinæren om en anti-angstmedisin, eller avstå fra å kjenne helt, og bruk en kjæledyr sitter i stedet.

The Kennel Stay

Pak en hundesekk til din pup når han går til kennelen. Inkluder hans seng, favoritt teppe eller leker, og ta med egen hundemat, slik at han ikke trenger å håndtere mageforstyrrelser fra å spise et ukjent merke. Gjør det føles som et spennende eventyr ved å være opptatt av å ta hunden din til kennelen, i stedet for nervøs og tårefull, selv om det er slik du føler deg inni. Viser for mye følelser vil ikke gjøre overgangen enkel for deg eller din hund. Si en kort farvel og spør personalet om å ringe inn regelmessig, slik at du kan sikre at hunden din har det bra mens du er borte.

Av Lisa McQuerrey

Anbefalt: