Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan finne servicehunder for funksjonshemmede

Hvordan finne servicehunder for funksjonshemmede
Hvordan finne servicehunder for funksjonshemmede

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan finne servicehunder for funksjonshemmede

Video: Hvordan finne servicehunder for funksjonshemmede
Video: Hvordan forebygge og behandle flått hos hunder 2024, April
Anonim

Hvor du går for å finne en tjeneste, avhenger av funksjonshemming. Hunder kan trent til å være hørehunder for døve, guider for blinde og servicehunder for andre atferds- og psykiske problemer. Servicedyr kan trent til å hente opp og returnere frikostede ting, slå av og på lys, slep og skyv rullestol og gi medisinske varsler. Uavhengig av organisasjonen, er trinnene involvert i hvordan man oppretter en tjenestehund, like.

Image
Image

Trinn 1 - Finn og velg en organisasjon i nærheten av deg som trener den spesifikke typen hund du trenger: høre, guide eller service. Internett er en uvurderlig ressurs. Et godt sted å starte er assistancedogsinternational.org, hvor du kan finne generell informasjon og linker til organisasjoner som kan hjelpe deg. For hørehunder er dogsforthedeaf.org et godt sted å fortsette søket. For guider, kan nettstedet guidedogs.com være nyttig.

Steg 2 - Fyll ut og send inn søknaden. Mange organisasjoner krever at du er minst 18 år gammel. De fleste organisasjoner gir sine applikasjoner på nettet.

Trinn # 3 - Vent på svar. Det er stor etterspørsel etter assistansehunder, og mange applikasjoner mottas daglig, noe som kan forårsake en uke eller to forsinkelser som svar.

Trinn 4 - Gå inn på venteliste over godkjente klienter for å komme inn i en treningsklasse. De fleste organisasjoner har stor etterspørsel og må sette grenser på antall personer som kan være i trening til enhver tid.

Trinn # 5 - Få planlagt treningsøkter på hvordan du skal jobbe med og håndtere hunden. Avhengig av spesialisering av hunden og organisasjonen, kan treningen ta fra to til seks uker. Du vil bli forventet å reise til og bli i området der organisasjonen og hunden befinner seg i løpet av treningen.

Trinn # 6 - Pass testene i trening og bli sertifisert av organisasjonen.

Trinn # 7 - Ta med hunden din hjemme.

Trinn # 8 - Forbered deg på oppfølging og hjemmebesøk av organisasjonen for å overvåke klient / tjenestehundens forhold. Vanligvis bør du forvente månedlige besøk i de første seks månedene og en gang per år etterpå.

Av Kate Lacey

Viktige hensyn

Gjør din forskning og være sikker på at organisasjonen er anerkjent og en legitim servicehund-organisasjon. Mange av disse organisasjonene vil ikke belaste deg for hunden, men du må kanskje betale dine egne reise-, losji- og treningskostnader. Vær også forsiktig med organisasjoner som tilbyr å trene kjæledyret ditt til en tjenestehund. De fleste servicehunder blir preparert fra fødsel til 1 1/2 til 2 år for å hjelpe personer med funksjonshemming.

Anbefalt: