Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan bygge en innendørs hund kennel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygge en innendørs hund kennel
Hvordan bygge en innendørs hund kennel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan bygge en innendørs hund kennel

Video: Hvordan bygge en innendørs hund kennel
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Så din nye hund har ikke lært husets regler ennå. Hva kommer til å skje når du må gå på jobb? Det vil ødelegge huset ditt! Du har to løsninger: Du kan kasse trene hunden din, eller du kan bygge den innendørs kennel --- en trygg havn, hvis du vil, der den kan forbli komfortabel når du er alene.

Image
Image

Trinn 1

Oppgi et trygt, doggie-proof område for hunden din. Dette kan være et eget rom eller et hjørne i et eksisterende rom. Du vil sørge for at rommet har et vindu slik at hunden ikke kveles og er fri for elektriske ledninger eller andre farlige materialer du ikke vil at hunden din skal nå.

Steg 2

Hvis ditt utpekte område eller rom er teppebelagt, legger du gummiverktøy på gulvet. Du finner dem på de fleste maskinvareforretninger. Dette vil gjøre det lettere å rydde opp ulykker eller utslipp. Det er veldig vanskelig å fjerne kjæledyrspleie og lukt fra tepper!

Trinn 3

Hvis du ikke setter et eget rom inn i hunden din, må du montere din X-penn eller flere X-penner rundt det angitte området og sørg for at bunnene hviler jevnt på matsene. Pass på at du og hunden din kan gå ut av området komfortabelt. De fleste X-penner er bygget med en kabeldør som kan åpnes og låses.

Trinn 4

Inne i hundekjelen din, plasser en hundeseng, en stor tallerken for vann og en mindre tallerken for hundemat om en fot vekk fra inngangen. Kast noen hundeleker eller tygge.

Trinn 5

I tilfelle ulykker, legg aviser på gulvet eller gummimatter i hundel kennelen, lengst fra inngangen og fra hundens seng og matområde. Hunder vil instinktivt potte lengst fra hvor de sover. Det er å foretrekke å trene hunden din for å gjøre sin virksomhet utenfor, men noen arbeidsplaner gjør dette umulig, spesielt for svært unge valper som ikke kan holde den i mer enn et par timer. Med mindre du har råd til en hundevalser, er det en potty opplæringsløsning å plassere aviser i kennelen din.

Anbefalt: