Logo no.sciencebiweekly.com

Kan hunder spise hvetefløte?

Innholdsfortegnelse:

Kan hunder spise hvetefløte?
Kan hunder spise hvetefløte?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kan hunder spise hvetefløte?

Video: Kan hunder spise hvetefløte?
Video: Living with a HYPER CAT OR KITTEN 2024, April
Anonim

Hundeeiere elsker å ødelegge sine kjæledyr, enten ved å kjøpe dem nye leker eller dele måltidene med dem. Men selv om hunder er omnivores, som det er mennesker, betyr det ikke at de kan spise alt vi kan spise. For eksempel kan det være fint å dele en frokostskål med hvetekrem med Fido - eller det kan ikke.

Image
Image

Identifikasjon

Krem av hvete er rett og slett malt hvete som er blandet med kokende vann og omrørt til det tykkes. Noen diners liker å enten lage den med melk i stedet for vann eller hell melk inn i den etter at den har blitt tykkere. Andre måter å krydre den på, inkluderer sprinklesukker eller kanel (eller begge deler) på toppen.

Historie

Cream of Wheat ble oppfunnet i 1893 i Grand Forks, North Dakota. Ved å bruke den tidligste bearbeidede hveten på melverksanlegget der han jobbet, hadde en mølle kalt Tom Amidon gjort en grøt til sin familie. Han kalte det "Cream of Wheat" fordi den tidligste hveten anses som den beste. Han sendte noe av grøden til fabrikkens eiere i New York, og en legende ble født. Krem av hvete er nå solgt av B & G Foods.

betraktninger

De fleste hunder kan spise hvetekrem uten bekymring. Men som de fleste dyr har hunder allergier. Og selv om matallergi står for bare ca 10 prosent av allergiene som påvirker hunder, er en allergi mot hvete en vanlig, men ikke livstruende. Ta kontakt med veterinæren din hvis hunden din har noen av disse symptomene: kløende hud, ørebetennelse, oppkast, diaré, nysing, analskramming, hyppig flatulens, endringer i atferd eller tørr, flammende hud.

Behandling

Hvis hunden din er allergisk mot enhver form for mat, er den beste måten å håndtere det på å unngå det. Antihistiminer eller steroider kan bli prøvd, men mer enn sannsynlig vil de vise liten eller ingen effekt.

behandler

Hvis hunden din ikke er allergisk mot hvete, kan du ikke bare tilby ham en del av din varme frokost, du kan prøve denne populære behandlingen: Kombinere tre 2-1 / 2 oz. krukker av baby mat (biff eller kylling), 1/4-kopp melkpulver og 1/4 kopp hveteflød i en bolle og bland godt. Rull ut små baller og bake dem i en ovn forvarmet ved 350 grader i 15 til 20 minutter (til de er brune). La dem kjøle seg og tilby dem som godbiter. Disse kan fryses og tines for å mate senere.

Anbefalt: