Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan velge en lab valp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge en lab valp
Hvordan velge en lab valp

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan velge en lab valp

Video: Hvordan velge en lab valp
Video: Hvordan fjerne flått på hund eller katt 2024, April
Anonim

Labrador retrievers er de mest populære hundene i USA, ifølge American Kennel Club. Labs var opprinnelig fra Newfoundland, hvor eiere avlet dem for jaktspill. Disse hundene er svart, gul eller sjokolade i farge, er vanligvis lett å trene og er gode med barn. For å sikre at du velger den riktige valpen til familien din, ta tid til å undersøke rasen, finn en kvalitetsoppdretter og finn en valp som passer til temperamentet til familien din.

Image
Image

Trinn 1

Skriv en liste over egenskaper som du vil ha i valpen, for eksempel farge, temperament, kjønn og energinivå. Hvis du ikke er kjent med rasen, undersøk de positive og negative egenskapene til Labradors slik at du kan bestemme hvilken type valp som passer best for deg og din familie.

Steg 2

Velg en anerkjent oppdretter. Søk etter oppdrettere gjennom nettstedet for American Kennel Club eller ved å spørre andre Labrador-eiere. Finn en oppdretter som holder hundene inne i hjemmet, raser noen kull med bare en eller to typer hunder og er kunnskapsrik om Labrador Retriever-rasen.

Trinn 3

Møt de tilgjengelige valpene og deres foreldre, om mulig. En kvalitetsoppdretter skal gi deg informasjon om kullens helse og temperament og gi deg mulighet til å besøke søppelet flere ganger når valpene blir eldre slik at du kan bli kjent med dem og deres mor. Se hele valpekullet og samhandle med hverandre under besøket. Spør avleren om foreldrene er sunne og om de har veterinærklarasjoner som øye- og hofteklarasjoner.

Trinn 4

Ta valpen som du vurderer til din egen veterinær for en kontroll for å sikre god helse. Velg en valp som er sunn og oppfyller kriteriene du har satt for familien din. Ta valpen hjem etter at oppdretteren sier at hunden er gammel nok til å skille seg fra sin mor.

Anbefalt: