Logo no.sciencebiweekly.com

Sjokolade Alternativ for Hunder

Sjokolade Alternativ for Hunder
Sjokolade Alternativ for Hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Sjokolade Alternativ for Hunder

Video: Sjokolade Alternativ for Hunder
Video: КЕМПИНГ в ДОЖДЬ - Дождь и снег с палаткой, брезентом и собакой 2024, April
Anonim

Hvis du har lyst til å belønne din veloppdragen doggy med en og annen yummy godbit, må du alltid være fri for sjokolade - en kjent hundetoksin. Men carob smaker mye som sjokolade, og selv om den raffinerte ganen din sikkert kan fortelle forskjellen, er vi med på at poochen din vil elske carob, akkurat som så mye som han ville sjokolade. Viktigst, carob er ikke i det hele tatt giftig mot din firbenet venn.

Image
Image

Fare for sjokolade

Ifølge Cornell University College of Veterinary Medicine er sjokolade en alvorlig medisinsk fare for hunder og katter fordi den inneholder theobromine, en alkaloid som fungerer som et hjertestimulerende middel og et vanndrivende middel. Ikke bare kan store mengder sjokolade føre til kramper hos hunder, det kan til og med være dødelig. Noen av symptomene forbundet med sjokoladeforgiftning hos hunder er hyppig vannlating, svakhet, oppkast, feber, rask pusting, rystelse, panting og diaré. Aldri, la alltid hunden din spise sjokolade. Vær også oppmerksom på at den mørkere fargen sjokolade er spesielt giftig for hunder, selv om alle varianter er potensielt skadelige.

Om Carob

Selv om sjokolade er en alvorlig fare for hunder, rapporterer ASPCA at carob ikke er. Carob er hentet fra pods av carob treet, Ceratonia siliqua. Dette eviggrønne treet stammer fra Middelhavsområdet. Den søte massen av brystene har en hyggelig smak som minner om sjokolade, og på grunn av det blir det ofte brukt til kjæledyr - og uheldig allergiske mennesker - som et trygt, betydelig sunnere alternativ. Andre navn noen ganger brukt til anlegget er "algaroba" og "sukker pod".

Carob Sikkerhet

ASPCA indikerer at siden karbohydrater er fri for metylxantiner, bør det ikke være truende for din dyrebare pooch. Organisasjonen bemerker imidlertid at det kan være hensiktsmessig å holde deler av karbo til et minimum. Hvis du gir kjæledyret ditt litt for mye, kan han oppleve et lite tilfelle av magesmerter og kanskje til og med diaré. En eller to carob chips, for eksempel, gjør en god godbit.

Av Naomi Millburn

ASPCA: Ofte stilte spørsmål om dyrs giftkontroll ASPCA: Carob Chips ASPCA: Carob Warren Humane Society: Carob Cookies for hunder Wisconsin Humane Society: Toppgaver til ValenTAIL ASPCA: Folk matvarer som unngår å mate kjæledyret ditt ASPCA: Sjokolade Purdue Landbruk: Carob ASPCA Professional: Chocolate Intoxication

Anbefalt: