Logo no.sciencebiweekly.com

Hjemmelaget loppebehandling for hunder

Innholdsfortegnelse:

Hjemmelaget loppebehandling for hunder
Hjemmelaget loppebehandling for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjemmelaget loppebehandling for hunder

Video: Hjemmelaget loppebehandling for hunder
Video: 3 Dog Yeast Infection Home Remedies and Treatments (2022) 2024, April
Anonim

Lopper er en av de plager som kommer med å eie en hund. Det er mange produkter på markedet som er produsert for å avstøte lopper. Imidlertid kan disse produktene inneholde sterke kjemikalier. Det finnes flere hjemmelagde rettsmidler som kan være et godt alternativ til å bruke kjemiske produkter.

Oppvaskmiddel

Et hvilket som helst merke av oppvaskmiddel såpe er et godt loppemiddel for hunder. Oppvaskmiddel flytende såpe inneholder visse oljer som dreper eventuelle lopper som gjemmer seg i hundens pels. Det tørker ikke hundens pels ut, som noen andre loppesjampoer.

Flea Spray

En hjemmelaget loppespray kan brukes til å holde loppene i sjakk. Dette kan gjøres ved å bruke 60 milliliter vann, to dråper ren lavendelolje og to dråper ren cedertreolje. Sett inn i en sprayflaske, bland godt og spray på hunden for å holde loppene borte etter bruk av hjemmelaget loppesjampo.

Loppekam

En loppekam er et annet effektivt hjemmiddel for å eliminere lopper. Det plukker ut nitsene (loppelarver) før de lukkes.

Sitron

En naturlig loppeliminator er sitron. Skjær en sitron. Hell kokende vann over det. Etter å ha satt den over natten, spray vannet på hunden.

Neem Oil

Neem olje kan brukes til å lage en sjampo eller en spray for å avstøte lopper.

Anbefalt: