Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan stoppe diaré i sibiriske huskier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe diaré i sibiriske huskier
Hvordan stoppe diaré i sibiriske huskier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan stoppe diaré i sibiriske huskier

Video: Hvordan stoppe diaré i sibiriske huskier
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, April
Anonim

Diaré i Siberian Husky kan gjøre hunden så vel som elendig. Din husky føler ikke bra, og det er kontinuerlig rengjøring involvert fra din side. De fleste hunder vil gå gjennom bouts av diaré. Det er en vanlig forekomst for noen. Diaré har ulike årsaker - mange vanlige, og noen alvorlige. Å utvikle en god handlingsplan vil bidra til å finne årsaken og stoppe problemet.

Image
Image

Trinn 1

Vurder hunden din for andre tegn som kan indikere en sykdom. Ta temperaturen med et rektalt termometer satt inn i anus. Feber over 101 grader Fahrenheit, oppkast og sløvhet er symptomer som bør rapporteres til veterinæren din.

Steg 2

Administrer en over-the-counter medisinering for å stoppe diaréen. Humane medisiner som inneholder loperamid er et godt valg. Ifølge Pet Education er riktig dose 0,05-0,1 mg / lb. ved munn hver åtte timer.

Trinn 3

Sjekk hundens avføring for noen indikasjon på ormer. Andre tegn på ormer er anal licking og scooting hans rumpe på teppet, på grunn av kløe. Hvis det er mistanke om ormer, spør veterinæren om å ordinere en ormmedisin.

Trinn 4

Bestem om din sibiriske husky har spist mat som kan ha forårsaket diaréen. Ofte vil hunder komme inn i søppel eller ta mat av kjøkkeneteller. Siden de ikke kan diskriminere godt fra dårlig, vil de spise det som appellerer til dem, som vanligvis er alt.

Trinn 5

Husk om du har endret hundens kosthold nylig eller introdusert nye medisiner. En hunds fordøyelsessystem har problemer med å tilpasse seg plutselig forandring, og noen medisiner advarer om diaré som en mulig bivirkning.

Trinn 6

Tilfør tilstrekkelig mengde ferskvann til enhver tid. Dehydrering er en trussel under en kamp med diaré. Se nøye for å sørge for at hun drikker.

Trinn 7

Hold mat fra hunden din i en 24-timers periode. Din hunds overarbeidede fordøyelseskanal trenger tid til å hvile.

Trinn 8

Tilbyr et tørt kosthold bestående av kokt kylling, hytteost, bakt potet og kokt ris. Din hund trenger tid til å tilpasse seg å ha solid mat i magen igjen.

Trinn 9

Fortsett å mate hunden sin vanlige diett. I utgangspunktet tilbyr små mengder blandet med tørt diett. Gradvis reduser den dype diettforholdet til hunden din igjen er fullstendig på sin vanlige mat.

Trinn 10

Desinfiser hundens soveområde ofte i løpet av denne tiden. Å holde sengetøyet og området rundt er avgjørende for å hindre kontinuerlig eksponering for bakterier eller ormer.

Trinn 11

Ring til hundens veterinær hvis diaréen ikke avtar, eller hvis hun utvikler noen ekstra symptomer.

Anbefalt: