Logo no.sciencebiweekly.com

Off-Leash Dog Park Regler

Off-Leash Dog Park Regler
Off-Leash Dog Park Regler

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Off-Leash Dog Park Regler

Video: Off-Leash Dog Park Regler
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Off-leash hundeparker gir hundene en mulighet til å løpe, leke, trene og samhandle med sine eiere og med andre hunder uten selvbeherskelse. For at denne typen miljø skal være et hyggelig sted for alle, bør regler for felles høflighet og sikkerhet overholdes av alle.

Image
Image

Tren din hund

For sin egen sikkerhet og sikkerheten til andre kjæledyrseiere og hunder, bør hunden din være godt trent (spesielt med re-call) før du tar ham til en hundelager. Du kan enten trene hunden din på grunnleggende lydighetskommandoer selv (f.eks. Sitt, opphold, kom, slipp, etc.) eller registrer deg i en opplæringsutdanningsklasse hos en dyrebutikk eller et fellesskap. Å ha en hund som adlyder dine verbale kommandoer eller håndsignaler, sikrer at du har kontroll over din valp i det som kan være det hektiske miljøet i en hundepark.

Bli immunisert

Sørg for at hunden din er oppdatert på alle nødvendige immuniseringer før du tar ham til en hundesjakt. En hund som ikke er riktig inokulert, har potensial til å spre sykdom til andre hunder, eller kontraherer noe fra et syk eller infisert dyr. Prøv å styre hunden din bort fra andre hundedyr, og ta opp din egen hunds kjepp og kast den i passende beholdere for å beskytte mot spredning av bakterier og sykdommer.

Spay eller Neuter

For å beskytte mot utilsiktet avl mellom løsrivne hunder i en hundelager, må du hunden din før han når avl. Hvis hunden din har en grensealder, eller hvis du planlegger å avle din valp, må du holde øye med hunden din for å sikre at det ikke skjer utilsiktet parring. Hvis du har en kvinnelig hund i varme, må du unngå fullstendig hundespark.

Lær sosialisering ferdigheter

Hunden din skal være godt sosialisert til mennesker og til andre dyr før han går til en hundesnekke. Ideelt sett har du sosialisert hunden din i en ung alder, så han forstår riktig oppførsel når det gjelder samhandling med andre. Hvis du har en nylig rehomed hund eller en valp fra et ly, kan det være å være en sikrere eller effektiv måte å lære grunnleggende sosialisering på å gå på en hundelager. Vurder en leashed hundepark eller lavprofil offentlige sted for å starte.

La når det er nødvendig

Hvis hunden din kommer i en kamp med en annen hund, adlyder ikke dine kommandoer eller utviser upassende hundeparaditat, forlater umiddelbart. Stikker seg fast eller tillater dårlig oppførsel å fortsette, kan angre andre hundeiere, noe som gjør det vanskelig om ikke umulig å bli ønsket velkommen tilbake til parken på et senere tidspunkt. Vis ansvarlig pet eierskap og fjern hunden din når det er nødvendig. Dette er for hans sikkerhet, din sjelefred og den gode viljen til andre kjæledyrseiere.

Av Lisa McQuerrey

PETA: Dog Park Etiquette 101 Brown University: Spay og Neuter Pets Alabama Cooperative Extension Agency: Lydighetstrening for hunder

Anbefalt: