Logo no.sciencebiweekly.com

hvordan-dverg-hamstere-knirker

Innholdsfortegnelse:

hvordan-dverg-hamstere-knirker
hvordan-dverg-hamstere-knirker

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: hvordan-dverg-hamstere-knirker

Video: hvordan-dverg-hamstere-knirker
Video: GENIUS HACKS FOR SMART PET OWNERS 2024, Kan
Anonim

Dverghamstere suger fordi det er den eneste måten de kommuniserer med andre hamstere når de er unge. Deres squeak er vokalisering av deres følelser. En høy squeak til en annen hamster betyr at det ikke liker hva hamsteren gjør, eller at den er redd eller plaget av den andre hamsteren. En myk squeak betyr at den nyter den andre hamsterens selskap eller at den vil at den andre hamsteren skal være oppmerksom på den. Andre typer hamstere, som Teddy Bear hamsters, er roligere fordi de har lengre stemmekabler for å gjøre mykere murmurer som andre hamstere kan høre. Dverghamstere, som er mindre i alle henseender, er ikke i stand til å lage mykere lyder, slik at de kommuniserer gjennom squeaking.

Kommunikasjon

Plukket opp

Dverg hamstere svelger når de blir plukket opp og holdt. De gjør dette fordi de er svært små, og en persons hender er veldig store. Andre typer hamstere kan plukke litt når de blir tatt opp, men større typer hamstere vil lære at de er trygge. Dverghamstere er så mye mindre enn andre typer hamstere som de aldri føler seg trygge når de blir tatt opp. Ikke vite hvor de er, er skremmende for hamster. Hvis en hamster har blitt holdt før, blir det vanligvis ikke så mye, men fordi dverghamstere er så små, plager det ofte dem. Hvis det har blitt holdt for hardt før eller skremt mens det holdes, kan det kveles hver gang du henter det.

Erkjennelse

Noen dverghamstere lærer hva det høres ut, og hvordan det ser ut når de skal mates eller få en spesiell godbit. Hvis din dverghamster knirker når du kommer ut av matposen, eller når du åpner buret for å gi det litt grønnsaker eller frukt, har det lært disse tegnene. Hvis din dverghamster har bundet deg, kan det også lære hvordan du ligner og høres ut, og kan plage når du nærmer deg buret for å si hei. Dverghamstere deler denne egenskapen med andre typer hamstere, selv om de fleste eiere sier at dverghamstere er høyere enn andre typer.

Anbefalt: