Logo no.sciencebiweekly.com

Undertøy, prevensjon og rektal krem: Hva hunden din spiser, kan støte deg

Undertøy, prevensjon og rektal krem: Hva hunden din spiser, kan støte deg
Undertøy, prevensjon og rektal krem: Hva hunden din spiser, kan støte deg

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Undertøy, prevensjon og rektal krem: Hva hunden din spiser, kan støte deg

Video: Undertøy, prevensjon og rektal krem: Hva hunden din spiser, kan støte deg
Video: The Demon Husky: Diesel | Full Episode | It's Me or The Dog 2024, April
Anonim
kreditt: Tomasz_Wozniak / iStock / GettyImages
kreditt: Tomasz_Wozniak / iStock / GettyImages

Hunder vil spise omtrent alt de kan finne. De gleder seg til å romme gjennom søppelkasser; skittent vaskeri beruser dem; og vesker … vel, ikke kom oss i gang. Hunder elsker ingenting mer enn å tømme en uovervåket veske og nosh på sitt spennende innhold.

Vi har nå et mer komplett bilde av hva hunder spiser, men burde ikke. En studie utarbeidet av JustAnswer, en massiv online spørsmål og svar plattform, har gitt ut data som viser spørsmålene kjæledyrseiere spør. Det viser seg, den mest ofte søkte etter spørsmål har å gjøre med hva hunder spiste.

kreditt: JustAnswers.com
kreditt: JustAnswers.com

"Hvert tredje spørsmål som blir spurt i kjæledyrkategorien handler om hunder som spiser noe skadelig," bemerket forskerne. "Noen av de mer spesielle elementene inneholdt spørsmål om hunder som spiste kontaktlinser, edderkopper, prevensjonsmidler og diettpiller. Det var enda et tilfelle av en hund som klarte å spise et rør av rektal krem."

Overveldende søker eiere mest om informasjon om hunder som spiser menneskelig medisinering. Dette betyr ikke nødvendigvis at hunder spiser medisiner mer; heller, kjæledyr foreldre kan være mest opptatt når deres hunder gjør. Men funnet er oppsiktsvekkende likevel. Spesielt med tanke på at piller som vanligvis finnes hos mennesker, som acetaminophen og NSAID, kan være dødelige for hunder. Studien bemerker at selv veterinærmedisinering kan være dødelig for hunder hvis ikke administreres ordentlig.

kreditt: JustAnswers.com
kreditt: JustAnswers.com

Pet foreldre bør straks ta sine kjæledyr til en veterinær hvis hundene deres bruker medisiner som acetaminophen, antidepressiva, ADD / ADHD-legemidler, benzodiazepiner og søvnhjelpemidler.

Andre bare for medisinering, er søksmål for hunder som har spist bein og døde dyr. Sjokolade, løk, druer og rosiner sto sammen for 18 prosent av hva eiere var bekymret for at hunene spiste.

MERE: HVOR DÅRLIG ER EN PORSEL AV CHOCOLADE FOR HUND?

Noen stater hadde unike trender, ifølge JustAnswers studie.

"California, New York og Illinois hadde de fleste spørsmål om hunder som spiste marihuana. Texas og California, overrasket, ledet listen over stater der hunder spiste avokado. Endelig ser hundene i Texas, California og New York ut til å ha en gane for unmentionables-de synes å nyte å spise undertøy."

kreditt: fotoedu / iStock / GettyImages
kreditt: fotoedu / iStock / GettyImages

Det er noen bevis på at medisinsk CBD marihuana kan bidra til å lindre smerten ved å lide kjæledyr, men næringen er ikke regulert og mange veterinærer vil gi råd til denne typen behandling. Dessuten er det mest sannsynlig at hundene slår biter av menneskelig marihuana, som ofte inneholder høye nivåer av THC som er skadelig for hunder.

WOOF: Er medisinsk marijuana trygg for dyr?

Hvorvidt denne studien maler et nøyaktig portrett av hva hunder spiser eller hvis vi bare ser på en liste over de mest søkte søkeordene, er en ting sikkert: Hunder vil spise ting de ikke burde og ansvarlige hundforeldre må holde skadelige gjenstander utenfor rekkevidde.

Studiens forfattere har tips for å hjelpe eiere når hundene deres ved et uhell spiser ting de ikke burde.

Er du interessert i å lære mer om hva du leser? Bla gjennom denne artikkelen som spør om hunden DNA-tester er nyttige eller bare morsomme? Også, som oss på Facebook for å få den nyeste helsen og atferdsforskningen.

Anbefalt: