Logo no.sciencebiweekly.com

Oppskrift på Baking Soda & Peroxide for Pet Urine Lukt

Innholdsfortegnelse:

Oppskrift på Baking Soda & Peroxide for Pet Urine Lukt
Oppskrift på Baking Soda & Peroxide for Pet Urine Lukt

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Oppskrift på Baking Soda & Peroxide for Pet Urine Lukt

Video: Oppskrift på Baking Soda & Peroxide for Pet Urine Lukt
Video: Dog Food Recipe For Allergies 2024, April
Anonim

Det er en fantastisk følelse å bli møtt av kjæledyret ditt når du kommer hjem, men noen ganger kan noe galt hilse på deg i stedet. Husdyr har ulykker, det er en del av kjæledyrets eierskap, og lukten kan ligge lenge etter at ulykken er glemt. Fjerne kjæledyrlukter kan være en forsøk, men du kan ha akkurat det du trenger rett i skapene dine.

Det grunnleggende

Grunnleggende om kjæledyrluk er ganske enkelt. Ammoniakkrystallene i kjæledyr urin, spesielt katturin, kan trenge inn i luften lenge etter at ulykken har oppstått. Hvis kitty lukter stedet hun er merket, er det sannsynlig at hun kommer tilbake. Hunder reagerer på samme måte, så det er viktig å reagere raskt. Med mindre du jobber med en innlagt flekk, begynner arbeidet før du monterer rengjøringsprodukter. Sug opp så mye av urinen som mulig ved å bruke papirhåndklær, og trykk fra noe tungt, som deg selv. Gjenta prosessen til stedet bare er litt fuktig. Når du fjerner så mye av urinen som mulig, er det på tide å takle lukten.

Husholdningshjelpere

Når det gjelder å fjerne kjæledyrluk, er to høyt ansette husholdningshjelpere natron og hydrogenperoksid. Baking soda alene kan fjerne satt i lukt, og legge hydrogenperoksid kan bidra til å bryte ned urin krystaller som er kilden til lukten forbundet med kjæledyr ulykker.

En vinnende kombinasjon

Kombinasjonen av natron og hydrogenperoksid tilbyr nøytraliserende og deodoriserende egenskaper som er nødvendige for å bekjempe støtende urin lukt.

Følg disse trinnene for å lage en luktkamppasta.

  • Stryk det berørte området liberalt med natron.
  • Kombinere 8 gram hydrogenperoksid med et par dråper oppvaskmiddel.
  • Plasser blandingen i en bolle eller sprøyteflaske.
  • Tilsett væskeblandingen til oppsugingsvannet ved å hellere sakte eller sprøyte fra flasken.

Pass på å teste peroksidblandingen før du bruker den. Hvis du bruker den på teppe eller møbeltrekk, gjør du en fargestest i et område som ikke vil bli synlig, hvis resultatene er skadelige. Når du har tilsatt væsken til blandingen, gni den inn i det berørte området med en mild børste eller myk klut. Fortsett å skrubbe med en våt fille til blandingen er fjernet. Hvis du heller ikke vil bruke en pasta, legg til 2 ss kokepulver til bollen eller sprayflasken, og sprøyt hele blandingen på det berørte området. For tilsatt deodorisering, bør du vurdere å legge til en essensiell olje i blandingen. Bruk bare en dråpe, og gjør en fargestofftest på stoffet ditt.

Den dvelende lukten

For dvelende lukt fra tidligere ulykker, spesielt når du er usikker på den eksakte plassen av forbrytelsen, kan du bruke ketchup alene for å takle lukten. Stryk opp natronen rikelig på teppet ditt, og la den sette seg over lengre tid, om natten, om mulig. Hold kjæledyr ut av rommet, slik at de ikke går inn og muligens forbruker store mengder av produktet. Vakuum teppet når bakepulver har fått lov til å sette. Gjenta om nødvendig.

Anbefalt: