Logo no.sciencebiweekly.com

Kjennetegn ved engelskpekere

Kjennetegn ved engelskpekere
Kjennetegn ved engelskpekere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kjennetegn ved engelskpekere

Video: Kjennetegn ved engelskpekere
Video: Boxer VS American Bulldog-Comparison 2024, April
Anonim

Den engelske pekeren er en mishmash av hunder, oppdrettet av hunder som har blodlinjene til den italienske pekeren, blodhunden, greyhound, Foxhound, setter, Newfoundland og bulldog. Han har vært en jaktfavoritt i 300 år, men du trenger ikke å være en jeger for å gjenkjenne de beundringsverdige egenskapene til denne smarte, milde engelske pekeren.

Image
Image

Fysiske egenskaper

Engelske pekere er på den store siden, står ca 2 meter høy på skulderen, veier mellom 55 og 75 pund hvis de er mannlige og 45 og 65 pund hvis de er kvinner. Engelsk pointers er sterke, muskuløse hunder, med atletisk bygger flott for jakt. Hodet hans er langt og halen hans er spiss, noe som tyder på at han er laget for hans navnearbeid: peker på spill for sin jaktmester. Den engelske pekeren har en kort, jevn jakke som kan være hvit med svart, lever, sitron eller oransje markeringer, solidfarget eller lappete eller flekkete.

Personlighetstrekk

Hvis du liker en lojal, høy energi hund, er den engelske pekeren for deg. I tillegg til deres medfødte jaktmuligheter er engelske pekere smarte hunder og meget trenbare. Disse gutta trenger mye trening. De drar nytte av plass til å kjøre; hvis du leter etter en sofa potet, er det best å se andre steder. Men hvis du er utendørs eller har en aktiv familie, er engelske pekere spill å gå sammen for turen eller løp. Med nok mosjon er de rolige i huset. Barn og andre kjæledyr er trygge med engelske pekere, selv om de kan være litt reservert med fremmede.

Helse

Generelt, med riktig omsorg, er engelske pekere sunne hunder. Deres forventede levetid er 12 til 15 år. Selv om de er utsatt for noen få forhold, lever mange, lange, problemfrie liv. Som andre store hunder kan engelske pekere være sårbare for den arvelige tilstanden hip dysplasi. Epilepsi og dvergisme er andre arvetrekk som potensielt påvirker disse gutta. Hvis du bestemmer deg for å gå til en oppdretter for en engelsk peker, må du be om helseklarering for valpens foreldre.

En god passform

Hvis du bor i en leilighet eller ikke har mye tid til å bruke med valpen din, er en engelsk peker sannsynligvis ikke det beste valget. Denne rasen trives når han får en time eller to med god mosjon hver dag. Hvis den ikke er opplært eller uutøvet, kan denne fyren være ødeleggende, ta sin frustrasjon ut på sofaen, skoene eller hva som helst annet er i rekkevidde. God og konsekvent trening, kombinert med sunn aktivitet, kan gjøre ham til mer enn en jakthund; han blir medlem av familien.

Av Betty Lewis

Dogtime: Pointer Dog Breed Information American Kennel Club: Bli kjent med pekeren Hundeslag Informasjonssenter: Pointer (engelsk pointer) Ultimate Hunts: Engelsk Pointer Dogster: Engelsk Pointer Dogs

Bilde fra Allbigdogbreeds.com.

Anbefalt: