Logo no.sciencebiweekly.com

Beskyttende hunder som er tilgivende

Beskyttende hunder som er tilgivende
Beskyttende hunder som er tilgivende

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Beskyttende hunder som er tilgivende

Video: Beskyttende hunder som er tilgivende
Video: MIN HUND PÅ DATE! 2024, April
Anonim

Bare fordi en hund er en effektiv vakt eller beskytter, betyr det ikke at han ikke har en god mengde krammer. Mange raser har det i sin personlighet å være både beskyttende og hengiven. De vet når de skal slå på den selvsikker, forsiktige siden av deres personlighet og når det er på tide å kose. Faktisk er vakt og kjærlighet typisk to sider av samme mynt. Uten følelse av kjærlighet, ville vaktraser ikke ha noen motivasjon for beskyttelse.

Image
Image

Arbeider

Store, kraftige og lojale raser som rottweiler gjør gode vakter, som Akita og den anatolske hyrden gjør. De er også hengiven og forsiktig med familiemedlemmer. Arbeidshunder ble oppdrettet for å beskytte, vekter, trekk sleder og redd folk fra vann. Den typiske arbeidende rasen er stor nok til å være en formidabel protektor.

Terriers

Terrier er tålmodige, vedholdende og feisty, noe som gjør dem til ideelle vakt og vekter. Eksempler på terrier som kombinerer disse egenskapene med en kjærlighet for kjærlighet er pit bulls, Staffordshire bull terrier og svarte russiske terrier. ASPCA sier at pitstjur som ikke ble brukt til hundekamp, anses "ideelle familie kjæledyr - hengiven, lojal og mild med barn." Den alltid kjærlige Staffordshire bull terrier pleide å ha kallenavnet "barnepike hund", slik var hans rykte som et omsorgsfullt og kjærlig kjæledyr.

Herding og husdyrvern

Hunder oppdrettet for herding og vokter husdyr er naturlig beskyttende og mistenkelige for fremmede, men de gjør også gode, kjærlige følgesvenner. Den tyske hyrden, for eksempel, er konsekvent en av de mest populære raser. Han er fryktløs og smidig, men også kjærlig. Mindre kjente hyrdere som elsker kjel er puli, som er naturlig mistenkelig og bjeffer når han oppdager en trussel, og Kuvasz. Selv om den er klassifisert i arbeidsgruppen, er denne husdyrverneren med sterke territoriale instinkter bare en stor mykje med eieren.

Andre kandidater

Hundraser, som Rhodesian ridgeback, greyhound og irsk ulvhund, er vanligvis lojale mot en person. Dette gjør dem naturlig beskyttende. Den nonsporting gruppen er hjem for et variert utvalg av raser, inkludert noen kjærlige og beskyttende personligheter som chow chow og Shar-Pei.

Av Simon Foden

Petwave: Rottweiler Temperament og Personlighet ASPCA: Pit Bull Cruelty Battersea hunder og katter Hjem: Staffordshire Bull Terrier American Kennel Club: Bli kjent med Staffordshire Bull Terrier DogChannel.com: Guardian Dogs; Rett for deg? Anatolsk hyrde: Om den anatolske hyrde; Informasjon til den nye eieren Cesar's Way: Topp 10 hunderaser for beskyttelse Amerikansk Kennelklubb: Tysk Shepherd American Kennel Club: Kuvasz

Anbefalt: