Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan drepe loppe larver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan drepe loppe larver
Hvordan drepe loppe larver

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan drepe loppe larver

Video: Hvordan drepe loppe larver
Video: Вентиляция в хрущевке. Как сделать? Переделка хрущевки от А до Я. #31 2024, April
Anonim

Å ha bare en loppelarver på kjæledyret ditt, kan gi blodsugende dyr muligheten til å ta over hele hjemmet ditt. Ikke bare kan disse små skadedyrene gi alvorlig hudirritasjon på katter, hunder og til og med mennesker, men de kan også sette livets kjæledyr i fare hvis de ikke behandles ordentlig. Heldigvis er det flere trinn som kan tas for å fjerne loppelarver fra både kjæledyrene og hjemme.

Image
Image

Trinn 1

Bathe kjæledyret ditt med en kjæledyrsikker sjampo. Pass på at alt kjæledyrets pels er vått og arbeid sjampoen til en skum. Spred det over kjæledyret ditt og la det på i minst fem minutter før du skyller. Dette vil drukne loppelarver på pelsen.

Steg 2

Lag sitronsaft for å oppheve og drepe loppelarver. Skjær en sitron i flere kiler og hell 12 oz. av varmt vann over kilene. La sitronet bløtgjøre i 12 timer. Hell vannet i en sprøyteflaske og spray hele kjæledyrets pels. Ikke bare blander denne blandingen loppe larver, men det opphever dem også for å forhindre en annen angrep.

Trinn 3

Lag en halv og halv natron og saltblanding og dryss den over hele teppet. Bakervarer og salt vil dehydrere loppelarver som gjemmer seg i teppet og får dem til å dø. La blandingen stå på teppet ditt om natten og støvsug det opp om morgenen. Etter støvsuging, tøm innholdet av posen utenfor ditt hjem.

Trinn 4

Vask kjæledyrsengetøy og sengetøy i varmt vann for å drukne loppelarver som gjemmer seg i sengetøyet ditt. Dette bør gjøres minst en gang i uka til infestasjonen er under kontroll.

Trinn 5

Oppretthold et rent hus. Hvis du har loppelarver, har du sannsynligvis loppeegg i ditt hjem. Disse eggene kan luke inn i loppelarver i så lite som to uker og få hjemmet ditt til å bli infisert igjen. For å unngå dette, støvsug ditt hjem minst en gang i uken og klippe plenen ofte.

Anbefalt: