Logo no.sciencebiweekly.com

Cedar Chips & Cats

Innholdsfortegnelse:

Cedar Chips & Cats
Cedar Chips & Cats

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Cedar Chips & Cats

Video: Cedar Chips & Cats
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, April
Anonim

Produkter som inneholder cedarbomber er spioneringen som "naturlig" kattavfall. Er disse produktene, eller cedar chips, trygg og effektiv for Kitty? Svaret er, "kanskje."

Cat Kull og Cedar

I slutten av det 20. århundre klumpet kattekullet sitt utseende på butikkhyller og forandret måten folk skiftet søppelkasser på. Boksen luktet bedre generelt og individuelle "klumper" av urin og avføring kunne fjernes daglig, i stedet for å dumpe hele greia.

Men kollapsende eller skumbare kull, som inneholder silika, kan forårsake åndedrettsproblemer hos enkelte katter. Nye, miljøvennlige kuller kom inn på markedet, noen av dem som inneholdt sedertreflis blandet med hardtre. Cedarbrikkene gjør kullet lukter bedre, samtidig som det absorberer væsker.

I motsetning til andre typer kattavfall, kan cedarchip / hardvedblandingen kastes inn i kompostbunken din - minus kattfeces.

Cedar chips er også inkludert i noen ler kuller - ikke biologisk nedbrytbare - for å holde lukt ned.

Feral Cat Bedding

Hvis du bryr deg om villkatter, om du vil bruke cederflis som sengetøy, er det et spørsmål om tvil. Noen feral kattforesatte føler at cedarbrikker i sengetøy bidrar til å oppheve loppene og er greit for generell bruk i villkattskjul. Imidlertid anbefaler ikke den nasjonale kattforestillingsorganisasjonen Alley Cat Allies å bruke seder- eller furuskiver som sengetøy. Pine er et annet tre som kan avgir røyk, slik at det kan danne grunnlag for ACAs motstand mot bruken av disse sponene i villkattshytter.

Cedar og Gasser

Den amerikanske samfunnet advarer om at cedarbomber kan avgi røyk som er farlige for små dyr - men nevner lommekjoler som hamster eller gerbils, ikke felines. Selvfølgelig er feliner også farlige for disse små gnagere.

Hvis røyk av cedar ikke er giftig for katter, er det mulig at lukten selv er avskrekkende. Bruke cedar chips eller kompost i hagen er spioneringen som en måte å holde trespassing katter ut av gården uten å skade dem. Kattene synes ikke som lukt av sedertre, men andre trygge, feline luktfjerningsmidler inkluderer:

  • kanel
  • sitrus
  • eller friske, unbrewed kaffegalleri.

Hvis katten unngår noen av disse luktene i huset ditt, vil han kanskje ikke bryr seg om cedar. Kanskje.

Anbefalt: