Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan dekke kvinnelig hund Estrus Lukt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dekke kvinnelig hund Estrus Lukt
Hvordan dekke kvinnelig hund Estrus Lukt

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan dekke kvinnelig hund Estrus Lukt

Video: Hvordan dekke kvinnelig hund Estrus Lukt
Video: How to clean a dog's eyes 2024, April
Anonim

Å dekke en hundes estrus lukt er viktig for å hindre at hunderhundene svarer. Estrus er staten der hunden din er i stand til å reprodusere, også kjent som å være i varme. Selv om det i noen situasjoner som avl er en mannlig hunds respons riktig, vil du ikke at rare hunder kommer inn i gården din eller rundt huset ditt som svar på din kvinne. Ellers kan du ende opp med et uventet søppel av valper.

Image
Image

Trinn 1

Gå ut når du tar din kvinne i varme for å bruke på badet for å være sikker på at det ikke er noen hunder ute som svarer på hundens estrus lukt. Ta en sprøyteflaske fylt med ¼ kopp blekemiddel per gallon vann, og spray hvor hunden din urinerer eller avtar. Dette vil bidra til å kvitte seg med lukten som vil tiltrekke seg menn.

Steg 2

Kjøp bleier til hunden din i varme. Dette forhindrer blod i å komme på gulvet, noe som kan forårsake en lukt som tiltrekker seg menn. Sjansene er at mannlige hunder ikke engang lukter lukten fordi bleier hjelper å nøytralisere lukten, og sørg for at du endrer dem ofte. Rengjør hunden din ofte, som du ville en baby, for å forhindre noen form for infeksjon eller utslett.

Trinn 3

Påfør Vicks VapoRub til bleenes rygg. Selv om menn først kommer opp til kvinnen, vil de vende seg og gå bort på grunn av lukten. Hvis du har en mannlig hund som bor i huset, kan du få en god natts søvn og vite at han vil holde seg borte.

Anbefalt: