Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan bryr seg om egg-legging Ducks

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bryr seg om egg-legging Ducks
Hvordan bryr seg om egg-legging Ducks

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan bryr seg om egg-legging Ducks

Video: Hvordan bryr seg om egg-legging Ducks
Video: Автомобильный кемпинг на морозе с собакой - палатка на крыше 2024, April
Anonim

Egg-leggende ender krever regelmessig fôringsplan, tilgang til vann, god plass og et komfortabelt sted. Administrere helsen til flokken din er en praktisk prosess, og du må gjøre tid daglig for å håndtere fôring, rengjøring og vedlikehold.

Habitat for Ducks

Hold et lukket område der eendene dine har tilgang til mat, vann og ly. Gi et barnas svømmebasseng fylt med vann hvis du kan. Ender liker å bade og svømme i kjølig vann. Gi også tilgang til skygge i sommermånedene. Legg til en kunstig lyskilde i vintermånedene for å oppmuntre produksjonen. Ender er mest produktive når de har 12 til 14 timer lyseksponering daglig.

Beskyttelse og beskyttelse

Å gi passende ly for enger er enkelt, da de ikke krever noen perches eller forhøyede plattformer. Et enkelt hus med huslystil er tilstrekkelig hvis det gir beskyttelse mot vinden og elementene. Oppbevar tørt sengetøy i lyet og sørg for en låst dør for å forhindre at rovdyr kommer inn i natten. Bytt sengetøyet regelmessig for å opprettholde et hygienemiljø.

Feeding Schedule

Feed dine ender to ganger daglig, morgen og kveld. Fôrpellets er et vanlig valg, men fuktig mais er også akseptabelt. Bruk en mengde feed som krever omtrent 15 minutter å konsumere. Du liker å fôre til planter og insekter hele dagen. Vann er også kritisk for helsen til ender. Lag vann til enhver tid for å forhindre dehydrering. Mangel på vann reduserer eggproduksjonen og er skadelig for helsen til flokken din.

Blanding med kyllinger og gjess

Du kan sameksistere med kyllinger og gjess. De møtes best når arten blir oppdrettet sammen. De kan ha sporadiske konflikter. Ender og gjess er ofte beskyttende mot kyllinger og vil flokkes og beskytte flokken. Eendene vil benytte bakken til ly, mens kyllingene vil rooste på forhøyede plattformer. Tilby separat bolig som et alternativ likevel.

Anbefalt: