Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan hekle valpestøvler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hekle valpestøvler
Hvordan hekle valpestøvler

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan hekle valpestøvler

Video: Hvordan hekle valpestøvler
Video: Как распознать и защититься от женщины ведьмы. Признаки ведьмы 2024, April
Anonim

En kombinasjon av snø, is, salt og kjemisk deis kan forårsake stor ubehag for en hunds følsomme pads. Caring hundeeiere er klokt å ta seg av med å gjøre sine beste venner et sett med beskyttende støvler. Disse kan kjøpes for større hunder, men er ikke så lett å finne for små raser. Heklede hundebomber er ikke enkle for nybegynnere, men motebevisste, hekle-savvy hundeeiere kan raskt sette sammen et sett stilige valpestøvler for å beskytte de følsomme føttene og forhindre at de irriterende isbollene dannes mellom hundens tær.

Image
Image

Trinn 1

Lag en kjede med fire kjedesømmer. Bli med dem i enden med glidesting for å lage en løkke. Begynn rundt en. Kjør en maske, gjør 10 enkle heklesømmer for å danne en løkke. Bli med en glidesting til den første enkeltkjeden. Dette gjør 10 enkeltkjeder.

Steg 2

Begynn runde to. Kjede en og hekle inn i samme søm. Gjør to enkle heklinger i neste søm. Enkelt hekle inn i neste sitch og gjør to enkle heklinger i neste søm. Gjenta. Bli med en glidestift inn i den første kjeden for å gjøre den rund. Dette gjør 15 enkeltkjeder.

Trinn 3

Hekle rundt tre. Kjett en og en enkelt kjede i samme søm og gå rundt kjetting i hver søm. Fest med glidesting i den første sømmen. Gjenta dette trinnet to ganger for å gjøre runder fire og fem.

Trinn 4

Start rundt seks. Gjør en halv dobbel hekle (HDC) i samme søm på hver søm hele veien rundt. En halv dobbel hekle betyr at du legger garnet over kroken, setter kroken i neste søm som skal bearbeides, legger garnet over kroken, trekker garnet gjennom sømmen, legger garnet over kroken igjen og trekker garnet gjennom alle tre løkker på kroken. Bli med en glidesting til den første HDC. Gjenta dette for runder syv og åtte. Avslutt dette fargegarnet.

Trinn 5

Fullfør runde ni. Bli med det andre fargarnet med glidesting i noen sømmer. Kjede fire. (Dette teller som den første HDC og kjeden to mellomrom). Hopp over neste søm og HDC i følgende søm og kjede to. Gjenta denne gangen. Bli med en glidesting inn i den tredje kjeden på begynnelsen av kjede fire for å ende opp med åtte kjeder og to mellomrom. Dette er stedet der du vil trekke slipsen.

Trinn 6

Hekle runde 10. Legg sømmen i neste kjede. Begynn en "klynge" i samme rom som følger: Kjede en, kjett en i neste kjedeplass og kjede en. Gjenta hele veien rundt. Bli med glidesting øverst i begynnelsen kjeden en.

Trinn 7

Gjør runde 11. Kjør to sømmer. HDC i samme søm. HCD inn i neste kjedeplass. HCD i toppen av neste kjede en og HDC inn i neste kjedeplass. Gjenta hele veien rundt. Bli med en glidesting til den første HDC.

Trinn 8

Fullfør bootie med runde 12. Kjede en. Enkeltkjede i samme søm, dobbelkjede i neste søm. Gjenta hele veien rundt. Bli med glidesting i den første kjeden. Avslutt arbeidet og vev i alle ender.

Trinn 9

Lag et slips. Kjede 41 i den første farge. Sett sømmen inn i den andre kjeden fra kroken og hver følgende kjede. Avslutt og vev i endene. Vev slipset gjennom løkkene laget i runde ni og bruk det til å knytte på støvletter.

Anbefalt: