Logo no.sciencebiweekly.com

Er tyske hyrder bra med barn?

Innholdsfortegnelse:

Er tyske hyrder bra med barn?
Er tyske hyrder bra med barn?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er tyske hyrder bra med barn?

Video: Er tyske hyrder bra med barn?
Video: En god idé for DIY !Dette har aldri blitt sett før! 2024, April
Anonim

Den tyske hyrden er den nest mest populære hunderasen i Amerika, ifølge 2014 American Kennel Club data. Men er det bra med barn? Svaret, som med mange ting i livet, er ja og nei. Mens disse hundene er tålmodige og lojale, er de store nok til å tilfeldigvis overvelde små barn. Derfor er hunden bedre egnet som kjæledyr for eldre barn og voksne, med mindre en tysk hyrde er moden og godt trent.

Den tyske gjeteren har moderat pleiebehov. kreditt: GlobalP / iStock / Getty Images
Den tyske gjeteren har moderat pleiebehov. kreditt: GlobalP / iStock / Getty Images

For å beskytte og tjene

Den tyske hyrden, eller GSD, er kjent for å være energisk, modig og fremfor alt lojal. Disse hundene er villige til å true seg selv for å beskytte sine familier, inkludert de minste medlemmene. Tyske hyrder er også svært intelligente, leter mange tricks og kommandoer med letthet, og de følger vanligvis godt hjemme hos flere hunder. Mens disse egenskapene gjør at rasen høres ut som det perfekte kjæledyret, bør potensielle eiere vite at tyske hyrder krever daglig mosjon og følgesvenn - uten dem kan de bli deprimerte eller ødeleggende.

Barn og tyske hyrder: fordelene

Tyske hyrder er gode med barn av flere grunner. Selv om de noen ganger er avskilt med fremmede, vil GSDs vanligvis knytte seg til alle familiemedlemmer, uansett deres alder. Denne bindingen bringer ut hundens beskyttende side, noe som gjør GSD til en formidabel verge for små barn.

Tålmodighet er et annet kjennetegn av rasen; Når små fingre pokker GSD eller trekker pelsen, er han ikke sannsynlig å bli opprørt eller snap. Og fordi den tyske gjeterens skarpe sinn hjelper ham med å lære seg raskt, kan travle foreldre trene dem inn i velmynte, milde dyr.

Barn og tyske hyrder: Ulempene

Å ha en tysk hyrde og små barn er ikke uten utfordringer. Den tyske hyrden vokser raskt til en stor størrelse, stående mellom 22 og 26 tommer ved skulderen. Spennende lek kan ved et uhell bli skadelig for et barn. Valper er spesielt unga og er uvitende om deres makt - de kan banke små barn på et øyeblikk.

Forvent en lang valpskap; oppdrettere sier at de fleste GSD ikke modnes før de er 3 eller 4 år gamle. Tyske hyrder er også herding hunder og tilbøyelige til å munn eller forsiktig nippe for å flytte dyr og mennesker, spesielt små barn. Dette er ikke aggresjon, men det kan fortsatt være farlig for barn som ikke er rustet til å håndtere denne oppførselen.

Lekker Pup eller Gentle Grownup?

Foreldre vil ofte ha søte valper å gå med sine søte babyer. Den tyske hyrden gjør en merkelig sammenkobling. Unge tyske hyrder trenger fast og konsekvent trening for å bli veloppdragen barns kjæledyr. De har mye energi, så de trenger mye trening, og de må være innbyggere. En forelder med et svært lite barn kan ikke ha tid til å tilfredsstille disse behovene, noe som betyr at en trent voksen GSD er et bedre valg.

Eldre barn, derimot, kan hjelpe med trening og kan få det - så en valp kan være et akseptabelt alternativ. Men tyske hyrder, på grunn av deres størrelse og naturlige temperament, trenger jevn opplæring for å integrere godt inn i en familie. Hvis du ikke kan skaffe riktig omsorg, velg en annen rase.

Anbefalt: