Logo no.sciencebiweekly.com

Hemorroide Behandling for en valp

Innholdsfortegnelse:

Hemorroide Behandling for en valp
Hemorroide Behandling for en valp

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hemorroide Behandling for en valp

Video: Hemorroide Behandling for en valp
Video: ОДЕССА ПРИВОЗ/САЛО ГЛАЗАМ СВОИМ НЕ ВЕРЮ/ ЦЕНЫ. НОЖИ, Липован 2022 2024, April
Anonim

Hemorroide symptomer hos hvalpe etterligner dem hos mennesker, men hemorroider er mer sjeldne hos valper. Siden rektale svulster og anale fissurer er vanligere, hvis hemorroider mistenkes, besøk en veterinær. Selv om det ikke er livstruende, kan hemorroider føre til andre sykdommer og bør behandles umiddelbart.

Forebygging

Selv om det ikke er kjent årsak til hemorroider, er det en sammenheng mellom hemorroider og fedme, så du kan starte valpen på et høyverdig kosthold og treningsprogram for å forhindre dem i å forekomme.

En stillesittende hund er mer sannsynlig å utvikle hemorroider, så regelmessig mosjon er avgjørende for den unge puppyen din. En valp bør ha minst to økter på 40 minutters aerobic trening daglig. Loose-leash turer møter ikke dette kravet. Aerobic trening krever full fart kjører.

Fôr en diett høy i protein som også inneholder en fiberkilde av høy kvalitet. Valpen din diett bør ikke inkludere fyllstoffer som mais, hvete eller ris. Legg en liten skje full av havregryn to ganger i uka til valpematen hvis den er høy i protein, men lav i fiber.

Hvis du foretrekker den homøopatiske ruten, anbefaler Dr. Richard Pitcairn olivenolje eller linolje, som fremmer muskelkollisjonen av tarmene og virker som avføringsmiddel.

Behandling

Veterinærer vil fortsette med behandlinger på en av to måter, avhengig av orienteringen til hemorroider. Hvis de er eksterne, er det beste behandlingsalternativet kremer og ledelse. Dette vil ofte inkludere 14 dager med antibiotika hvis det er andre infeksjoner på grunn av ruptured blodårer og tilsetning av fiber til hundens diett.

Hvis hemorroider er interne, er et stikkpille tilgjengelig i tillegg til antibiotika og fiberoptisk kostholdsstyring. Kirurgi kan brukes til å fjerne interne hemorroider, men det brukes som et siste alternativ.

Mange menneskelige kremer kan gi lettelse for hundemorroider, men kontakt din veterinær før du kjøper. Canine hemorrhoid kremer er også tilgjengelig online.

Anbefalt: