Logo no.sciencebiweekly.com

Hundens oppførsel: Peeing i sengen

Innholdsfortegnelse:

Hundens oppførsel: Peeing i sengen
Hundens oppførsel: Peeing i sengen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hundens oppførsel: Peeing i sengen

Video: Hundens oppførsel: Peeing i sengen
Video: Beste venner$$$ 2024, April
Anonim

Det er flere grunner til at en hund kan feilsøke i eierens seng. Å identifisere årsakene til dårlig oppførsel er det første skrittet i å eliminere det.

Image
Image

Territory

Hunder kan tisse i eierens seng som en måte å markere sitt territorium på. Noen hunder vil markere perimetrene til sine gårder, mens andre mer tøffe hunder bare føler seg trygge når de merker eierens eiendeler, som kan inkludere sengen.

Nye objekter

Hunder vil også markere nye objekter for å indikere at det er inkludert på deres territorium. Hvis madrassen, sengen, laken eller dynen er ny, kan hunden tisse på dem for å varsle alle andre dyr i huset eller nabolaget at sengen er en del av hans territorium.

Urinvektsproblem

En hund kan tisse i eierens seng hvis han har et medisinsk problem relatert til urinering, som for eksempel urinveisinfeksjon. Hvis hunden sover i eiers seng, kan en infeksjon gjøre vannet for vanskelig.

Alder

Eldre hunder kan ha problemer med å komme inn og ut av sengen om morgenen, slik at de kan være utsatt for ulykker i den sengen. Gi eldre hunder sin egen seng på gulvet for å forhindre dette.

Ytterligere forebygging

Hunder som markerer senger som en del av deres etablerte eller nye territorium gjør det fordi deres mennesker ikke har etablert ledelse effektivt, så hunden føler seg ansvarlig for å beskytte hjemmet. Hold hunden av sengen, spesielt om natten, så han føler seg ikke lik deg.

Anbefalt: