Logo no.sciencebiweekly.com

Slik trener du en engelsk bulldog

Innholdsfortegnelse:

Slik trener du en engelsk bulldog
Slik trener du en engelsk bulldog

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik trener du en engelsk bulldog

Video: Slik trener du en engelsk bulldog
Video: 4 Best Natural Home Remedies For RINGWORM TREATMENTS 2024, April
Anonim

Selv om engelske bulldoger pleier å være en low-energy rase, er det svært viktig å sørge for at de får regelmessig trening for å unngå vektøkning og andre helseproblemer.

Slik trener du en engelsk bulldog

Trinn 1

Kjøp en sele på din lokale dyrebutikk. På grunn av en bulldogs bygning er det bedre for dem å ikke ha en halskrage som kan kompromittere luftveien når de slits på.

Steg 2

Gå, kjør ikke. Ikke bli lurt av din mobbers sterke bygg eller lyst til å spille som en valp. De har korte ben, har god vekt og er utsatt for åndedrettsproblemer. å få dem til å løpe for mye kan føre til at de overopphetes og / eller går inn i åndedrettsstress.

Trinn 3

Spill henting. De fleste engelske bulldoger elsker å kjøre en kort avstand etter en ball, Frisbee eller lignende leketøy. Uansett om de tar det tilbake til deg, kan det være en annen historie.

Trinn 4

Gå til en hundepark. Dette er et flott sted for din mobbing å bruke mye energi mens du spiller med andre hunder. Sørg for at du tar med mye vann for ham / henne å drikke. Hold øye med klokken og bulldogens pust; han vil trolig trenge en pause å drikke og ta pusten lenge før han er villig til å slutte å spille.

Trinn 5

Bli med i en hundespillgruppe. Disse tilbys hos Pet Smart og andre dyrebutikker. Dette er en fin måte å sosialisere og trene din mobbe på i et luftkondisjonert miljø. Du vil også ha nytte av en instruktør for å forklare de forskjellige måtene hunden kommuniserer (for eksempel hvordan man forteller når de spiller og når de blir aggressive).

Anbefalt: