Logo no.sciencebiweekly.com

Siberian Husky's Habitat

Siberian Husky's Habitat
Siberian Husky's Habitat

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Siberian Husky's Habitat

Video: Siberian Husky's Habitat
Video: Den mest nøjagtige og økonomiske metode til fremstilling af betonblomsterpotter! #beton #urtepotte 2024, April
Anonim

Offisielt anerkjent av American Kennel Club i 1930, er den sibiriske husky vennlig og lojal. Denne høye energibasen kommer fra nordøst i Asia og er innfødt i Sibir. Til tross for det faktum at de er produktive gravemaskiner, rastløse vandrere og mesterlige rømningsartister, er den ekstra årvåkenhet som kreves for å opprettholde denne elskede rasen en liten pris å betale til sibirske husky-entusiaster.

Progenerert i snøig Siberia, er den sibiriske huskyen ikke krympende fiolett i kulde og kan tåle vind og subzero temperaturer. Den tette, doble kappen av den sibirske huskyen - underlaget er skuret to ganger om året - gir beskyttelse mot kulde, samt soleksponering. Fordi denne rasen har liten hudpigmentering, er barbering ikke påkledd, da dette gjør at hunden din er sårbar for solskader, inkludert hudkreft. I stedet for å fjerne signaturjakken, bør det tas hensyn til at husky ikke blir utsatt for et uvanlig varmt klima. Denne rasen trenger tilgang til rikelig nyanse og vann, samt innendørs tilflukt bort fra solens varme.

Etterkommere av huskiene som kalte Sibirien sitt hjem fremdeles tilstede med det kalde klimaegenskapene som naturlig utvalg har gitt dem. For å redusere eksponeringen mot kald luft, er øynene deres mandelformede og mindre fremspringende enn i andre raser. Større ører er i fare for frysing, så ørene til en sibirisk husky er middels i størrelse og fullstendig foret med pels, som er resten av hundens kropp. Reflekterer tilbake på rasenes arv som transportmiddel i snødekte klimaer, har sibirske huskier nettbaserte føtter i tykk pels som fungerer som snesko. Munnstykkene deres er ikke for korte, for å gi tilstrekkelig plass til å varme innåndet luft.

Sibirske huskier er vennlige og blander seg godt sammen med andre hunder, noe som gjør dem til et godt valg for en multidog husholdning. Faktisk, å ha en annen hund å skape med gir husky med trengte trening og lettelse fra kjedsomhet. De er ikke altfor territoriale og lager fattige vakthunder, selv om de elsker å heve hodet og hylle for å kommunisere eller som svar på sirener og andre lignende lyder. Huskyens høye byttedrev hindrer dem i å samle seg godt sammen med katter og gnagere.

I tillegg til ekstra pleie, riktig gjerde og et klima som ikke er for varmt, trenger den sibirske husky også trening. En overflod av energi, smidighet, atletikk og en sterk trekkraft gjør denne rasen velegnet for aktive og utendørsorienterte eiere. Daglige turer vil holde kjæledyret ditt glade hvis du ikke har en stor hage. For å forbrenne energi samtidig som den tilfredsstiller det iboende behovet for å grave, bør du vurdere å gi husky din egen sandkasse. Tilbyr hundeleker og bytt dem ofte for å motvirke kjedsomhet. I de varmere årstidene trener huskyen tidlig på morgenen eller sent på kvelden for å forhindre overoppheting. Overdreven hyling er en av de atferdene som kan øke i en husky som kjeder seg og understimulert, så gjør mosjon og del av huskyens rutine.

Anbefalt: