Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage hundemat for en Daschund

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage hundemat for en Daschund
Hvordan lage hundemat for en Daschund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage hundemat for en Daschund

Video: Hvordan lage hundemat for en Daschund
Video: (SØTE TEGNINGER AV DYR) TEGNING EN HUND - HVORDAN TEGNE EN HUND (Tegne Videoer) 2024, April
Anonim

Dachshunds, eller "wiener dogs," er lett identifisert av deres karakteristiske form. Populære kjæledyr, de er kjent for å være morsomme og lekne skapninger som demonstrerer en utvilsomt lojalitet til sine eiere. Selv om de er generelt raske, kan de være utsatt for spinalproblemer. Dette skyldes delvis dachshundens lange vertebral kolonne og delvis fordi de pleier å få vekt lett --- en situasjon som legger ekstra belastning på ryggraden. For å forhindre denne situasjonen er det avgjørende at dachshunden spiser passende mengder sunn mat. Mange merker av kommersiell hundemat kan være høy i fett og lite protein, noe som kan føre til overmåling. Å lage maten selv er en enkel løsning som kan holde hunden din i sunn vekt, sikre at de får tilstrekkelig ernæring og til slutt legge år til hundens liv. Formelen nedenfor lager 16 kopper hundemat, som kan tilpasses for å gjenspeile deg selvs egne personlige preferanser og kan lett lagres i fryseren før bruk.

Image
Image

Trinn 1

Forbered havre i henhold til pakningsanvisningene og sett til side, slik at det kokte kornet avkjøles litt.

Steg 2

Brøt bakken kjøttet lett. Det er ikke nødvendig å drenere overflødig olje, med mindre din dachshund har behov for mat med nedsatt fett.

Trinn 3

Kombiner alle oppførte ingrediensene i en stor bolle. Med en stor skje, bland til godt blandet. Vitamin A er valgfritt, avhengig av valg av grønnsaker, men E-vitamin bør alltid inkluderes fordi mange dachshunds er utsatt for hårtap og en tilstrekkelig mengde vitamin E kan bidra til å forhindre dette.

Trinn 4

Mål ½-kopp porsjoner og sett i fryserposer. Tetningsposer, klemme som du forsegler for å fjerne overflødig luft.

Trinn 5

Tillat mat å tine i kjøleskapet over natten eller i mikrobølgeovnen før servering. Mat din dachshund 1 til 1½ kopper hjemmelaget mat per dag.

Anbefalt: