Logo no.sciencebiweekly.com

Chihuahua Care Basics

Chihuahua Care Basics
Chihuahua Care Basics

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Chihuahua Care Basics

Video: Chihuahua Care Basics
Video: Midterm Ballot Counting Continues, Senate A Toss-Up | EWTN News Nightly 2024, April
Anonim

Den Chihuahua er en leketøy hunderavl med et epleformet hode og kort snute. De har store, runde øyne, oppreist ører og enten kort eller langt hår. Med riktig omsorg kan de leve i 15 år eller mer.

Image
Image

Kosthold

Ifølge The Chihuahua Guide, har Chihuahuas tendens til å være kresne spisere, så det er viktig at de har næringsrik mat for å unngå å bli overvektig på doggie junk food, slik et bordskrap. Også, tørt kibble må være i små nok stykker for Chihuahua å spise lett.

Miljø

Chihuahuas er ideelle for leiligheter på grunn av deres størrelse, ifølge Dog Breed Infosenter. De foretrekker varmt vær, så i kortere klima eller årstider kan en hundegenser eller pels gjøre dem mer komfortable.

Opplæring

Chihuahuas kan være vanskelig å trene, men de er intelligente, og positiv forsterkning fungerer bra. Sosialisering kan unngå atferdsproblemer som aggresjon og sjalusi.

Helseproblemer

Chihuahua Guide indikerer at vanlige helseproblemer med rasen inkluderer luxerende patella (glidende knekke), sammenfallende luftrør, hjerteproblemer som mitralventilssykdom og pulmonal stenose og hypoglykemi. Det er viktig å få Chihuahua sjekket ut minst en gang i året av en veterinær som forstår disse helseproblemene og vet hvordan de skal behandles.

Trening

Trening er viktig, ifølge Dog Breed Info Center, og en daglig spasertur kan forhindre atferdsproblemer.

grooming

Langhårede Chihuahuas trenger daglig børsting og korte strøk krever sporadisk børster. Ifølge Dog Breed Info Center, bade hunden en gang i måneden, og unngå å få vann i ørene. Negler bør trimmes regelmessig.

Av Carole Ann

Den Chihuahua Guide: Chihuahua Care Hundeslag Info Center: Chihuahua

Anbefalt: