Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er en hunds naturlig diett?

Hva er en hunds naturlig diett?
Hva er en hunds naturlig diett?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er en hunds naturlig diett?

Video: Hva er en hunds naturlig diett?
Video: Here's Why Cats Really Lie On Their Backs To Greet You 2024, April
Anonim

Hunder, både innenlands og vill, stole på mange av de samme næringsstoffene som mennesker naturlig gjør for optimal helse og ytelse. De kan også få mange av disse næringsstoffene fra de samme kildene mennesker gjør. Et naturlig, balansert kosthold for en kjæledyrpok skal bestå av proteiner, grønnsaker, karbohydrater og sunne fettstoffer.

Image
Image

proteiner

Protein er nøkkelbestanddelen i de fleste naturlige hundedietter. I naturen får hundene sitt protein fra å spise de næringsrike organene av byttet sitt. I de fleste tilfeller vil en vill hund spise hjertet, leveren og andre organer før du spiser muskel kjøttet. I tillegg til deres høye næringsinnhold er vitale organer en god kilde til kvalitetsprotein. I premium kvalitet kibbles og kommersielt tilgjengelig hundemat, bør de primære ingrediensene være proteiner. Disse ingrediensene er vanligvis kylling, fisk eller lam med biff eller kalkun som andre kjøttkilder. For protein snacks, feed din pooch kokt egg, kokt fisk eller kylling, eller orgel kjøtt.

Frukt og grønnsaker

Mens villdehunder ikke typisk vil feire på frukt og grønnsaker, kan de få mange av deres nødvendige næringsstoffer fra disse kildene i fangenskap. De fleste hunder nyter godt ulike frukter og grønnsaker også. Som menneskekroppen fordeler en hunds kropp mange vitaminer, mineraler og fibre som gir frukt og grønnsaker. Gulrøtter, brokkoli, erter, grønne bønner og søte poteter er generelt nytes av hunder, og er en god kilde til vitaminer. Hold deg unna avokado, rosiner, druer, løk, grønne deler av tomater og poteter, og de fleste fruktfrø og groper - som alle er giftige for hunder. Selv om noen hunder kan tolerere soya, har det vært kjent å forårsake allergiske reaksjoner i et betydelig antall hjørnetenner.

fett

Sunn fett er ideelle former for energi for poochens kropp. Fiskoljer eller sunne vegetabilske oljer som linfrø eller oliven kan gjøre et godt tillegg til hundens måltid. Disse typer oljer fremmer forskjellige fordeler, men en sunn frakk og en reduksjon i betennelse er vanligvis forbundet med sunne fettstoffer.

korn

Igjen vil det ikke bli funnet viltfugler gjennom et felt for å få korn, og en husdyr kan leve uten dem. Men karbohydrater (hvorav korn er rikelig) er en god energikilde og kan være en del av en sunn hunds diett, om enn i langt mindre mengder enn protein. Hvis du velger å gi hunden din korn, er hele, rullet eller sprukket korn som bygg, hirse, havre, usøtet flerkornet korn og brun ris bedre og gir mer fiber enn raffinert hvetemel og hvit ris. Sistnevnte er høye i sukker og bør alltid unngås, både av deg og din valp. Korn- og hveteprodukter har også vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos mange hunder. Legg merke til at korn vanligvis legges til hundemat som fyllstoff, så, om de er fullkorn eller ikke, bør du sørge for at de IKKE er en av hovedingrediensene i maten du velger for poochen din.

Av Jasey Kelly

Anbefalt: