Logo no.sciencebiweekly.com

De beste flyselskapene til transporthundene

Innholdsfortegnelse:

De beste flyselskapene til transporthundene
De beste flyselskapene til transporthundene

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: De beste flyselskapene til transporthundene

Video: De beste flyselskapene til transporthundene
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, April
Anonim

Enten å gå på ferie eller flytte langrenn, har mange folk tatt med begrepet å fly med sine hunder. Selv om du tar en hund på et kommersielt flyselskap, kan det være komplisert (se Ressurs 1 for en komplett liste over tips og ting å gjøre før du reiser) og dyrt (kjæledyrsavgift kan variere fra $ 50 til $ 300 hver vei, fra og med 2010), det er langt fra umulig. Noen flyselskaper er imidlertid mer imøtekommende enn andre.

Image
Image

Pet Airways

Langt det beste flyselskapet for å reise med hund er Pet Airways, verdens første flyselskap dedikert til å transportere ikke bare hunder, men også katter og små dyr. "Pawsengers" får regelmessig og overvåket baderomspauser og hyppig oppmerksomhet. Valper og kattunger overvåkes spesielt tett. Dessverre, fra og med 2010, flyr Pet Airways ut av ni store byer i USA (inkludert New York, Chicago og Los Angeles). Dessuten er kjæledyrseiere ikke tillatt å fly på Pet Airways.

JetBlue

Ifølge transportdepartementet involverte de eneste hendelsene som involverte kjæledyr (inkludert tap, mishandling, skade og død) de som var på reise i lasten. På grunn av dette tillater ikke JetBlue (så vel som sørvest) at kjæledyr av noen størrelse skal sendes som bagasje. I stedet drar de alle sammen i hytta med sine eiere. Deres JetPaws-program gir passasjerer og deres kjæledyr en spesiell kode for hundens transportør, en kjæledyrsveiledning (som blant annet dekker dyrevennlige hoteller i større byer) og 300 TrueBlue-poeng (i likhet med hyppige flyger miles). JetBlue pålegger en grense på fire kjæledyr per fly, og kjæledyrene må veie under 20 kg. å ri i hytta.

Hederlige Mentions

AirTran er det beste budsjettflyselskapet, lader $ 69 hver vei for å transportere et kjæledyr i hytta. Som JetBlue tillater de ikke kjæledyr å reise i lastenes hold.

United Airlines vil sende uledsagede kjæledyr i lasteplaatsen, og vil akseptere avvænnede og trente hunder og valper i hytta. Dyr er ikke tillatt på flyreiser til og fra Hawaii.

Delta sender også uledsagede kjæledyr og tillater maksimalt tre kjæledyr per fly å reise med sine eiere i flykabinen.

Frontier Airlines tillater kjæledyr å reise enten i hytta eller i lastholderen. De er også en av de mer budsjettvennlige alternativene, koster $ 75 hver vei for kjæledyr som reiser i hytta.

Tilleggsinformasjon

Se Ressurs 3 for en lettlest liste over priser og retningslinjer arrangert av flyselskapet. Pass på å sjekke inn med flyselskapet, da priser og retningslinjer endres ofte.

Anbefalt: