Logo no.sciencebiweekly.com

Hunder som er Heavy Shedders

Hunder som er Heavy Shedders
Hunder som er Heavy Shedders

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hunder som er Heavy Shedders

Video: Hunder som er Heavy Shedders
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Hunder som blir oppdrettet for kaldere, nordlige miljøer, skjuler vanligvis mest på grunn av de dobbelte strøkene. I motsetning til andre hunder har disse rasen to forskjellige lag pels - en underjakke og en vekter, som begge kaster håret flere ganger gjennom året. For best resultat bør du pusse hunden regelmessig, spesielt under varme sesongoverganger, for å fjerne overflødig hår.

Image
Image

sibirsk husky

Ifølge nettsiden Rescue Every Dog er sibiriske huskier en rase som kaster ut over året. Veier mellom 35 og 60 lbs., Sibirske huskier er store, ulvlignende raser som brukes til arktiske forhold. Som et resultat kan disse hundene legge en betydelig mengde hår gjennom hele huset, bilen og garderoben, noe som til tider foretrekker å matche dine dekorative farger med tonen i huskyens hår. Selv om en sibirisk husky vil kaste året rundt, oppstår de mest overdrevne periodene når den isolerende neddykkende underlaget skur tidlig til sent på våren.

Tysk shepherd

Tyske hyrder er en annen hundekjøring med dobbeltlag, som krever helårsåpning regelmessig børsting for å klare å kaste. I likhet med den sibirske husky har tyske hyrder en dunkel underjakke av pels langs huden deres, som fjernes minst ett år. Uten regelmessig grooming i løpet av våren, vil den tyske gjeterens wooly undercoat matte, noe som fører til at klumper av pels bygges opp og henger av kroppen. Når dette skjer, kan kappen og huden under pusten ikke puste, noe som resulterer i potensielle helseproblemer for hunden din.

Belgiske sauer

Belgiske hundehunder har en lang, rett, medium lengde ytre kappe på toppen av en tett underlag, som også krever daglig kaming og børsting. De kaster to ganger i året, med overdreven avstengning som skjer i jevne mellomrom i alle årstider. Faktisk skjuler denne rasen så mye at det er vanlig at matter dannes i pelsen langs beina og ruffet som krever at klipping fjernes. I likhet med andre dobbeltskjortehunder kaster belgiske fårdoger mest for mye i de tidlige vårmånedene.

Collies

Collies kommer i to forskjellige varianter, som begge betraktes som tunge shedders. Mens den dobbelte belagte grove kollien er den mest overdrevne kulden til de to, krever glatte kollier ofte hyppig børsting for å hindre at mattene dannes i pelsen. Grove kollier er generelt mindre enn andre doble kleshunder, og som følge av dette er det noen ganger mer sjenert eller fryktelig enn andre tunge gjørere.

Av Brian Connolly

Anbefalt: