Logo no.sciencebiweekly.com

17 Essentials for nye foreldre for å holde hunden smilende

17 Essentials for nye foreldre for å holde hunden smilende
17 Essentials for nye foreldre for å holde hunden smilende

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 17 Essentials for nye foreldre for å holde hunden smilende

Video: 17 Essentials for nye foreldre for å holde hunden smilende
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Jeg har vært der: store hvaløyne stirrer på at du ser etter deres pels hjemme, mens du spør deg selv: "Hvordan kan jeg heve en hund når jeg ikke vet det første han eller hun trenger?" Plus, det er endeløse forsyninger der ute, noe som gjør det vanskelig å vite hvor du skal begynne. Jeg føler med deg! Her er den ultimative listen over pup-essensielle for nye hundforeldre for å komme i gang, når du har fått alle medisinene du må ha og anbefalinger fra veterinæren din. Nøkkelen er å fokusere på de bare nødvendigheter og ikke glem å kaste inn mye ruv.

1. Krage:

Nå som kjæledyret ditt har en pels hjemme, sørg for at alle vet det med en krage. Det er vintage-inspirerte lærkraver som Trailblazer Collar Found My Animals prismatiske krage. Pass på at du kan passe to fingre side om side når fargene på er sikker på at den passer komfortabelt til pupen din.

Image
Image

2. Harness:

Å gå din nye beste venn er en av de raskeste måtene å knytte. Det finnes noen få forskjellige kombinasjoner av utstyr som er tilgjengelige for å gå hunden din som Kurgos styrkebrett, Wildebeests fremste ledninger, Kongs reflekterende seler - listen fortsetter. Gjør litt forskning for å finne den beste selen for hunden din og vurdere ting som din pupils størrelse, energinivå og erfaring i bånd.

Image
Image

3. Leash:

Fest et bånd til selen for å fullføre oppsettet. De beste båndene er 4-6 fot med en justerbar løkke. Du er velkommen til å blande og matche båndet ditt for å skape en unik stil for valpen din.

@wildebeestshop
@wildebeestshop

4. mat:

Doktoren vet best, så vær sikker på å rådføre deg med din veterinær om hvilken type mat du har behov for (våt mat, tørr mat eller en kombinasjon!) Og hvor mye de skal spise. Vær på forhånd om eventuelle begrensninger på budsjettet og vet at sunn mat ikke trenger å være dyrt, og ikke all mat som er merket som "sunn" kan være bra for kjæledyret ditt. Det er også mange lokale bedrifter, e-tailers (Amazon Prime Now leverer til og med innen en time for noen byer!) Og dyrebutikker som tilbyr kjæledyrmat levering, noe som er flott for de byboerne som ikke vil Løft 60 lb. poser opp til leiligheten.

Image
Image

5. matlaging:

Når du har spist en mat, liker hunden din, stash gruben i en plastbeholdere med en koppmåler til perfekt porsjonsmat. Forsikre deg om at den har en tett forsegling fordi duen ikke liker gammel mat, mer enn du gjør. Jeg liker disse enkle og elegante fra Harry Barker.

Image
Image

6. Vann og matskåler: Det er hundrevis av forskjellige stiler å velge mellom når det gjelder kjæledyrets servise. Det er designer skåler som vil matche den mest moderne innredningen, og til og med hevet alternativer som er ideelle for større hunder. Et veldig bra, ikke-brytbart og rimelig alternativ er denne ASPCA rustfritt stålskålen. Hvis du oppdager at pupen din inhalerer maten for fort, bør du vurdere å bruke en bolle som FunFeeder som senker måltidet.

Image
Image

@ronniethefrenchie via Outward Hound

7. En Leash Holder:

Jeg oppdaget dette veldig viktig ved et uhell. Den lille kommode skuffen som ligger ved min inngangsdør var opprinnelig ment å stash alt hooman utstyret jeg trengte på vei ut, men det konverterte raskt til min valp bin som huset bånd og mer. Hvis du ikke har plass til skuffer ved inngangsdøren, er disse søte båndholderne fargerike og gode for å holde bånd og seler begrenset til ett område og lett tilgjengelig.

Image
Image

8. Chews:

Sjansene er at valpen din vil være litt engstelig for å flytte inn i et nytt hjem. En fin måte å få dem til å føle seg velkommen er å gi dem rikelig med chews som Benebone in Bacon Flavour. Den er laget med ekte bacon og ingen kunstige smaker og vil tjene en deilig opplevelse for hunden som er seriøs med å tygge.

Image
Image

9. Behandler:

Det finnes mange helt naturlige, korn- og konserveringsfrie retter på markedet, og hver valp har sine preferanser. Prøv og feil er en fin måte å finne ditt favorittmerke på, men også vurdere å bruke forskjellige godbiter til forskjellige anledninger! For eksempel, få litt trening behandler som Zukes Mini Natural Treats for lydighet, potty trening og mer, og få også litt "bare-fordi-jeg-ruv-du" behandler for en og annen snack. Jeg elsker Etta Sager fordi de er laget av høykvalitets ingredienser, kom i morsom emballasje og blir alltid møtt med mange halevinger.

Image
Image

10. Grunnleggende leker:

Ikke glem å pusse puppen noen få grunnleggende leker som squeakermatter, fargeløs leker og en slitesterk ball som Romp n 'Roll for å holde dem underholdt med andre gjenstander enn skoene dine!

Image
Image

11. Hjerneleker:

Hjerneleker, som det nye Odin-puslespillet, er et godt alternativ for aktive pupper, og dette får poeng for å være like vakkert for ditt hjem som det er morsomt for hunden din.

Image
Image

12. Møbler og bilomslag:

Pelsen kan legge opp. Hold deg foran spillet med et teppe eller til og med et vanlig laken som du holder i bilen og hjemme. Cloud7 tweed teppe er perfekt for bilen siden den ruller opp og kan bli tucked away, mens Toile Dog Blanket er ideell for å legge til noen våren fransk innredning til hjemmet.

Image
Image

13. En ID-tag eller Tracker:

En av de første tingene du bør gjøre er I.D. kjæledyret ditt på en eller annen måte enn hans eller hennes mikrochip - en implantert skannbar brikke som lagrer informasjonen din. (Hvis puppen din ikke allerede har en mikrochip snakke med veterinæren din ASAP!) På den måten hvis de vandrer av, kan de spores til deg. Dette er spesielt viktig for en hund som flytter til et nytt hjem og den gode nyheten er at det er mange alternativer! Minimalt, heng din pooch en enkel krage I.D.tag med telefonnummeret ditt gravert på det. De fleste dyrebutikker kan gjøre dette for deg i løpet av få minutter, og du kan også bestille morsomt og fargerikt tilpasset I.D. Tagger på nettet for å gi din pup litt personlighet! Hvis du vil ta flere skritt mot sporing av kjæledyret ditt, kan du få en fancy schmancy tracker som har GPS-funksjonalitet og mer.

Image
Image

14. En seng:

Selv om du har gitt din fuzzbutt carte blanche å ligge på møblene, trenger de fortsatt en pute av seg selv. Hvis du bestemmer deg for å kaste hunden din, må du gjøre det så koselig som mulig med en seng som Love your Beast Flip Stitch Bed. For hunder som vil snuggle mens du er borta, er det Snuggle Bed som er laget med smussbestandig lerret på den ene siden og luksuriøs faux pels på den andre. Det kan tilpasses for å passe til pupens preferanse, om han eller hun liker en pod å nestle inn, en flat matte for å kjøle seg av, eller en hule å grille inn.

Image
Image

15. En hundeparkpose:

Repurpose en gammel strandpose, dagligvarepose eller en snag en morsom tote for å bygge din egen hundepark og ta en pose. Fyll den med en flaske vann, en sammenleggbar bolle, et bånd, noen godbiter og en tennisball, slik at du kan bruke mindre tid på å lete etter utstyr og mer tid å hente. Stash den i bilen din eller heng den i din oppbevaringsplass for hunde slik at du alltid vet hvor den er.

Image
Image

16. Poop Poser:

Den raskeste måten å få dine naboer begeistret på din nye valp er å være en god hooman og plukke opp etter dem! Aldri bli fanget tomhendt med MetroPaws, PoopCase lager med sine Poopy Packs. Disse er helt stilige, miljøvennlige og alt nødvendig.

Image
Image

17. Bark Box Abonnement: Spilletid er det beste å gi din nye valp. Prøv nye godbiter og leker hver måned mens du sjekker ut de nye funnene sammen. Din pup vil føle ruv igjen og igjen hver måned og vil vite at de virkelig er hjemme!

Anbefalt: