Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 5 Squeaky-Clean Cat-Safe Rengjøringsprodukter

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 Squeaky-Clean Cat-Safe Rengjøringsprodukter
Topp 5 Squeaky-Clean Cat-Safe Rengjøringsprodukter

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 5 Squeaky-Clean Cat-Safe Rengjøringsprodukter

Video: Topp 5 Squeaky-Clean Cat-Safe Rengjøringsprodukter
Video: Женская стрижка Шапочка или Пикси, окрашивание волос Балаяж! 2024, April
Anonim

Bilder av: Andrey_Kuzmin / Bigstock.com

Gå grønn når det kommer til ditt hjem med disse 5 spik-og-span katt-sikre rengjøringsprodukter

Som katt-eier er du allerede godt klar over utfordringene ved å opprettholde et rent hjem, hva med all pelsen som samler seg på dine møbler og til og med inn i hjørnene på rommene, og alt kullet som spores rundt huset. Pluss, la oss ikke glemme noen ganger hårball eller oppkast som er fylt med mat som ikke klarte å være enig med kattens følsomme mage.

Rengjøring etter disse messene kan definitivt være en oppgave. Men når det gjelder å holde et rent hus med katter som en del av familien din, må du vurdere hva du bruker til å desinfisere og polere hver overflate, fra tepper og møbler til hardved- og fliser. Mange husholdningsrengjøringsprodukter er lastet med giftige kjemikalier og kunstige dufter som ikke er bra for deg, og er enda mer farlige for din lille katt, hvis kropp er enda mindre i stand til å takle giftstoffer. Heldigvis er det imidlertid mange nye produkter som er miljøvennlige, inneholder naturlige ingredienser, og er også kjæledyrsikker. Her er bare fem av dine mange alternativer.

Relatert: 5 måter å gå grønn med katten din

1. Seventh Generation Multi-Surface Disinfectant

Syvende generasjon er en av de mest kjente selskapene som har pioner i den grønne rensebevægelsen. Fra vaskemiddel og oppvaskmiddel til desinfeksjon av sprøyter som flertrådet rengjøringsmiddel, finnes det en rekke produkter å velge mellom som effektivt slår av bakterier slik at du kan nyte et plettfritt og rent hjem. Multi overflaten rengjøringsmidler inneholder essensielle oljer som fjerner bakterier naturlig, slik at du kan rydde opp etter kattens ulykker uten å bekymre deg for skadelige rester eller røyk som ellers ville bli etterladt av konvensjonelle rengjøringsmidler.

2. Earthworm Carpet og møbelrenser

For kjæledyrskjær igjen på tepper, tepper og møbeltrekk, kan du prøve Earthworms produkt, som bruker naturlige enzymer til å trenge inn i stoffet og bryte ned organisk materiale. Produktet gir ingen sterke lukt og det er bionedbrytbart, noe som gjør det trygt for miljøet og kattene dine.

Relatert: Hva er den beste kattespissen for katten din?

3. Økologisk pleie- og luktfjerner

Eco-Care Stain and Odor Remover er enda et produkt som du kan bruke til å rydde opp kattulykker. Den gode tingen om dette produktet er det faktum at det inneholder naturlige, fornybare og bærekraftige ingredienser som er bionedbrytbare og trygge for hele familien, inkludert dine firbente følgesvenner. Det fjerner også lukt og flekker effektivt, noe som betyr at gulvene dine ikke bare vil bli rene, de vil også lukte rent, og kattene dine vil ikke bli fristet til å eliminere utenfor søppelboksen på samme sted igjen.

4. Ecover Non-Chlor Bleach

Selv om blekemiddel er et kraftig rengjøringsmiddel, er det ganske giftig, og dets sterke dampe kan være skadelig for kjæledyrets helse. Bruk ikke-klorblekemiddel i vasken i stedet for konvensjonell blekemiddel for å desinfisere og deodorere kjæledyrets sengetøy eller andre skittne materialer. Bonusen er at den er helt fargesikker også.

5. Shark Steam Pocket Mop

Shark Steam Pocket Mop er et praktisk verktøy for å rengjøre gulvene dine fordi det effektivt vil desinfisere overflater uten at det er behov for sterke kjemiske rengjøringsmidler. I stedet bruker det damp fra vann for å drepe bakterier og sørge for at gulvene dine blir skinnende og trygge for kjæledyrene dine. Spesielt tilbehør gir deg selv mulighet til å ta dampmoppen på tepper slik at du kan deodorisere og desinfisere dem også, helt naturlig.

Når det gjelder å velge giftfri, alle naturlige, miljøvennlige rengjøringsmidler til hjemmet ditt, må du kanskje teste ut forskjellige merker for å finne ut hvilke som passer best for deg. Vær sikker på at det er et kjæledyrvennlig alternativ til alle rengjøringsprodukter i ditt hjem, fra glassrenser til vaskemiddel og alt i mellom.

Anbefalt: