Logo no.sciencebiweekly.com

Hold ditt hjem trygt og skinnende rent med koselige naturlige rengjøringsprodukter

Innholdsfortegnelse:

Hold ditt hjem trygt og skinnende rent med koselige naturlige rengjøringsprodukter
Hold ditt hjem trygt og skinnende rent med koselige naturlige rengjøringsprodukter

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hold ditt hjem trygt og skinnende rent med koselige naturlige rengjøringsprodukter

Video: Hold ditt hjem trygt og skinnende rent med koselige naturlige rengjøringsprodukter
Video: 8 Tricks with Vaseline that really EVERYONE should know 💥 (Secret Tips) 🤯 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Yastremska / Bigstock

Som kjæledyr foreldre, holder huset ditt rent utgjør mer enn bare et rotfare. Hold det rent med naturlige rengjøringsmidler som er trygge for kjæledyret ditt.

De fleste kjæledyr foreldre har opplevd det øyeblikket når gjestene kommer til huset for første gang. Du åpner ytterdøren, bare for å finne dem skrumpe opp nesen som om de lukter mugneost. Det plutselige sjokket overvinner deg når du skjønner at de blir angrepet av kjæledyrlukter som fyller ditt hjem!

Relatert: Topp 10 Spring Cleaning Checklist for Pet Foreldre

Du kan ha forsømt deg for rengjøring av husholdningen fordi du ikke vil bruke sterke kjemikalier eller produkter som kan være skadelige for hundens helse. Vel, du kan ikke stole på den dovne unnskyldningen lenger. PL360-serien av naturlige rengjøringsprodukter bør være på toppen av listen over must-haves. Her er noen elementer du vil beholde lager i hjemmet ditt for å holde det rent og lickably trygt.

Image
Image

PL360 Multi Surface Rengjøring Wipes: La oss innse det; hunder er talentfulle når det kommer til å spre sin smuss og slobber. Dine kaffebord, sluttbord, møbler og gulv er bare noen få områder, du finner brutale messer etterlatt av hunden din. Multi Surface Wipes har en plantebasert formel som kraftig fjerner stædige messer. De er så trygge og enkle å bruke at du vil finne deg selv ved å bruke dem for en mengde utslipp og messer i hele hjemmet ditt.

Image
Image

PL360 Multi Surface Cleaner: Er du en ren freak som elsker lyden av sprøyte rengjøringsløsning på alt i sikte? Ikke vær flau for din rengjøringsbesettelse - mange kjæledyr foreldre liker å ha et rent hjem. Multi Surface Cleaner kommer i en praktisk sprøyteflaske som gjør at overflatene dine er skinnende rent og lukter som frisk sitrus. Bruk den på en rekke overflater for å holde huset rent, luktende stort og bakteriefri.

Image
Image

PL360 Lukt Neutraliserende Teppe Pulver: Teppe kan holde føttene varme og smakfulle i vintermånedene, men det absorberer også et bredt spekter av lukt. Alt fra mat til kjæledyr lukt blir gjennomvåt i teppet og kan gjøre ditt hjem lukte funky og noen ganger selv motstridende. Før du åpner inngangsdøren din til dine neste gjester, spill den trygt og bruk luktnøytraliserende teppepulver som er kraftig på grunn av sine fantastiske naturlige ingredienser av natron og plantebaserte nøytraliserende stoffer. Ditt hjem vil bli fylt med den naturlige duften av energigivende sitrus.

Image
Image

PL360 Stain & Odor Remover: Hunden din er full av overraskelser. Mesteparten av tiden er de søte glade som involverer triks og leker, men andre ganger kan disse overraskelsene være oppkast, avføring og urin. De brutale overraskelsene er de som alle kjæledyrseierne kan gjøre uten, men er tvunget til å takle på en eller annen gang. Stain & Odor Remover er utmerket til å fjerne dype innstikk i stædige flekker og messer. Neutralisatorene i den plantebaserte formelen angriper flekkene og deodoriserer med en fersk sitrus duft.

Relatert: DIY Rengjøringsløsninger for stinkende kjæledyr

Det er mange grunner til å like PL360s rengjøringsprodukter, inkludert det faktum at de er fri for sulfater, ftalater, fosfater, blekemiddel og ammoniakk. I tillegg er de ikke allergifremkallende og helt trygge å bli brukt rundt hunder og andre kjæledyr i husholdningen.

Ingen flere unnskyldninger! Det er på tide å komme seg ned og skitne den naturlige og kjæledyrsikre måten. Gi PL360 en prøve og fortell oss hva du synes om disse produktene i kommentarseksjonen nedenfor.

Image
Image

Shellie Sutera er freelance skribent fra solfylte Miami, Florida. Når hun ikke hemmelig smugler sin søte hund Hercules inn i de lokale strendene for sol og surf, er hun en lidenskapelig forfatter som spesialiserer seg på å skrive om hunder og alle deres unike kjærligheter. Hun tilbringer sin fritid for matlaging av italiensk mat, rafting, frivillig arbeid og reiser til hundevennlige destinasjoner.

Anbefalt: