Logo no.sciencebiweekly.com

Low-Budget Cat Shelter Ad Det beste du har sett i dag [Video]

Innholdsfortegnelse:

Low-Budget Cat Shelter Ad Det beste du har sett i dag [Video]
Low-Budget Cat Shelter Ad Det beste du har sett i dag [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Low-Budget Cat Shelter Ad Det beste du har sett i dag [Video]

Video: Low-Budget Cat Shelter Ad Det beste du har sett i dag [Video]
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Animal shelters over hele landet er dessverre overkjørt med dyr som bare venter på å finne sine hjem for alltid. Derfor kanaliserte disse lykkelfrivilligene sin indre kjærlige bilsalgsperson og endte med fabelaktig (og viral) kattreklame!

Da Paul Preston, en eiendomsadministrator fra Atlanta, Georgia og hans søster Helen, en frivillig med FurKids Animal Rescue and Shelters, kom sammen for å hjelpe til med å presentere tilgjengelige lyskatter, hadde de ingen anelse om at deres kommersielle ville bli virus, med over 2,6 millioner og telle!) visninger på sosiale medier nettsteder.

Preston parodierte de mange, mange brukte bilforhandlerstereotypene da han peddled kittehsene og hevdet at hvis man lette etter en svart katt, hadde Furkids dem "Blacker than midnight in a coffin", og du kan ikke hjelpe, men fnise som han touts "entusiasme" av en kattunge som tydelig knirker tommelen som det er en mus til frokost.

Relatert: Das Funny! Volkswagen's Prank-annonsen for autonome hundegangsapparat [Video]

Han deler at lyskatter er "Kompatibel med Windows 2016" (som han plager dem gjennom et faktisk vindu), men det beste er hans overlevering av Sarah McLachlan's 'Angel', som er et spill på hennes annonser for British Columbia Samfunn for forebygging av grusomhet til dyr. Hans off-key tone og ferdige tekster vil ha deg i masker.

Brorsøsterlaget kalt videoen "Kitty Kommercial", og forteller at hvis katter ikke er din ting, er det også mange hunder … selv om vi må innrømme, har kattene stjålet showet! Jeg mener, den høyeste på slutten … kom igjen!

Anbefalt: