Logo no.sciencebiweekly.com

5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen

Innholdsfortegnelse:

5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen
5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen

Video: 5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Bilder av: © iStock.com / RobertKovacs

Pokker du og spretter, eller bøyer og late som? Her er hvorfor du ikke bør forlate hundekutten bak

Når du lar hunden ut i bakgården for å gjøre forretningen, kan du ikke rydde opp etter ham umiddelbart. Hvis du tar hunden din ut i et offentlig område, forventes det imidlertid å rydde opp etter kjæledyret ditt. Dessverre ignorerer mange kjæledyrseiere denne vanlige høfligheten, og innser ikke at hunden kan faktisk forårsake noen alvorlige problemer. Nedenfor finner du en liste over de fem beste grunnene til at du alltid skal rydde opp etter hunden din.

1. Sykdomskontroll

En rekke vanlige sykdommer kan overføres til andre hunder (og til og med mennesker) gjennom forurenset avføring. Noen av disse sykdommene inkluderer salmonella, giardia, E-coli og rundorm. Det er også mulig for hunden din å inngå koronavirus eller parvovirus fra infiserte avføring. I tillegg til farene ved direkte kontakt med forurenset avføring kan hundavfall også transporteres til vannveier ved stormstrøm. Noen bakterier og parasitter kan også leve i jorden i lengre perioder hvor de kan overføres til andre hunder og til og med mennesker.

2. Felles Courtesy

Hvis du noen gang har hatt ulykken med å hoppe i hunden, kan du forstå noen av de mer praktiske årsakene til å rydde opp etter hunden din. For offentlige områder som lekeplasser og hundeparker, er det vanlig å gjøre opp etter hunden din, slik at andre også kan glede seg over fellesområdene. Dette gjelder også områder rundt hjemmet ditt - det anses veldig uhøflig å la hunden eliminere i andres verft, spesielt hvis du ikke rydder opp etter ham.

3. Det er loven

Mens det ikke er noen overordnet føderal lov som krever at eiere skal hente etter kjæledyr, har mange byområder og forstadsområder passert slik lovgivning. På enkelte områder kan du se tegn som krever at eiere skal rydde opp etter deres kjæledyr sammen med et telefonnummer for å ringe for å rapportere overtredelser. Mange hundeparker og forstadskompleksparker har til og med begynt å gi avfallsbeholdere for å oppmuntre hundeiere til å rydde opp etter sine kjæledyr.

4. Rensing og luktreduksjon

Hvis du lar hunden din ha fri ledelse hjemme, kan det hende du oppdager at gården blir mindre brukbar fordi du ikke vil risikere å tråkke i hunden. Det samme gjelder for offentlige områder - ikke å rydde opp etter at hunden din har begrenset muligheten til andre til å nyte området. I tillegg til generelle renslighetsproblemer, unnlater å rydde opp etter at hunden din også kan føre til ubehagelige lukt - det kan også tiltrekke fluer og andre skadedyr til området. I din hage hjemme, kan du vurdere å bruke kalk for å redusere lukt eller prøve å bruke et produkt Doggie Dooley som virker som et miniseptisk system for å bryte ned avfallet trygt.

5. Forebygging av avføring

Mange hunder vil på et eller annet tidspunkt spise sin egen eller en annen hunds avføring - det er bare et faktum i livet. Denne praksisen har trolig utviklet seg fra det faktum at villde hunder er rovdyr og scavengers, noen ganger spiser avføring når annen mat ikke var tilgjengelig. Henvisning til det første elementet på denne listen, kan avføring imidlertid bære farlige organismer, så det er usikkert å la hunden spise avføring. Rengjøring etter hunden din så raskt som mulig, beskytter ham og andre hunder også.

6. Spike i rottebefolkningen

Gnagere, spesielt rotter, elsker å chow ned på hunden poop. I urbane områder er det ofte deres hovedmåltid. Hvis du har et rotte- eller gnagerproblem der du bor, kan det skyldes at det er for mye kjæledyravfall som ligger rundt. Og forvent ikke at ting skal bli bedre på egen hånd, fordi disse rytterne vil bevege seg inn og starte familier … så lenge det er rikelig med mat tilgjengelig, går de ikke hvor som helst.

Å bære en pose full av hundens avfall kan være en ubehagelig opplevelse, men det er ganske enkelt en av betingelsene for hundens eierskap - du forventes å ta vare på og rydde opp etter hunden din. Rengjøring etter at hunden din er mer enn bare et spørsmål om felles høflighet, det er også viktig for helsen til hunden din og andre hunder i området. Etter å ha lest denne artikkelen, bør du ha en større forståelse av hvorfor det er viktig å rydde opp etter hunden din, og du kan ha en ny funnet løsning for å gjøre det.

Anbefalt: